Horoscop Minerva Leu 5-11 noiembrie 2017

Horoscop Minerva Leu 5-11 noiembrie 2017: Odată cu trecerea Soarelui în Casa Carierei, putem spune că pentru aceşti nativi începe ruleta norocului. Indiferent de numărul unde se va opri bila, va fi cu noroc.

Marte este în Casa comunicării şi a comunităţii. Iată o posibillă consecință: Leii pot fi decişi să verifice proprietăţile pe care le deţin, fiindcă sunt în momentul în care ar face schimbări semnificative în și cu propriile case. Sau, la fel de bine, pot redefini felul în care înțeleg ei bunăstarea.

Totuși, pentru unii nativi, perioada nu e tocmai bună. În unele relaţii şi mariaje, lucrurile nu sunt chiar atât de roze precum ar părea.

Leoaicele sunt decise mai mult ca niciodată să facă o mare curăţenie în ograda sentimentală şi am putea asista la divorţuri pe 6 noiembrie. 7 şi 8 noiembrie sunt și ele yile numai bune de închis niște capitole și de deschis altele.

Pe Lei i-aș sfătui să evite graba, indiferent de oferta pe care o vor primi chiar la început de lună. Părerea mea este să nu răspundă imediat. Să ceară pur și simplu un răgaz. Să să spună că au nevoie de timp ca să se gândească. Și să folosească timpul câștigat astfel pentru a verifica, pentru a se informa.

Abia apoi, după ce s-au lămurit, să răspundă ofertei. În asemenea momente, cel mai bun instrument este mentalul lor, spiritul analitic. Știm bine că predispoziția este de a analiza orice mult timp de acum înainte.

Creativitatea lor cunoaște o amplitudine de top pe 9 și pe 10 noiembrie și este posibil să câștige nu doar noi admiratori, ci și prieteni.

Toate ar fi bune și frumoase dacă Leii nu ar avea tendința să pună sub lupă și să analizeze și ideea de dragoste și de iubire. Și, deși nu pare, s-ar putea să fie cel mai bun lucrur care li s-a întâmplat vreodată.

Așa că, dacă este cazul, de ce să nu lăsați timpul să vorbească?! Mare încredere în sine, nu este rău deloc! Dar, dar dacă ne gândim la Luna Neagră care le zgândăre orgoliul, ar putea avea și ei surprize.

O supraestimare a ceea ce sunt sau ceea ce fac îi poate aduce miercuri, pe 8 noiembrie, în postura de perdanţi. Și asta din cauză că există cineva care stă cu ochii pe Lei de multă vreme. Și le va sufla de sub nas un contract, o afacere, un post. Iar aspectul dintre Luna Neagră şi Saturn arată că au duşmani vechi.

Și, dacă există lucruri pe care par să le afle cu surprindere despre ei, unul este acela că pot fi fericiți. Trebuie să știe să aștepte și, mai apoi, să răspundă a chemarea iubirii. E ceva ce se poate întâmpla pornind de la un simplu flirt.

Vineri, chiar înainte weekend, vor lua o hotărâre majoră care vizează fie copiii, fie aspectul financiar. Fie renunţa la ideea de investiţii, fie la cea de brokeraj, fie îşi vor reorienta măcar o parte din afaceri spre altceva.

Dacă este vorba despre locul de muncă, Pluto le sugerează să se elibereze de ceea ce este vechi şi să se întoarcă spre nou şi creativitate.

Mai sunt și tensiuni care vin din situaţii conflictuale care se cer rezolvate. Unele mai pot aștepta, dar pentru altele chiar a sosit timpul.

Probleme cu sănătate nu aş crede să fie. Eventual, Leii pot să resimtă oboseala de peste săptămână şi atunci le sugerez odihnă şi relaxare.

0