Horoscop Minerva Gemeni luna august 2017

Horoscop Minerva Gemeni luna august 2017 – Aţi auzit vreodată de o orchestra care să cânte în surdină în mintea cuivaf?

E, înseamnă că a venit timpul să se elibereze de ceea ce este învechit sau le aduce numai suferinţă şi să se îndrepte încotro îl trag adevărul lucrurilor. Să se elibereze de ceea ce nu le mai servește.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

S-ar putea ca în august să le aducă o serie de teste de viaţă, debuşeuri care ţin de eclipse și de Saturn, şi care se află în semn opozabil, locul unde se şi produc evenimentele.

Nativii Gemeni fac parte din grupul oamenilor care vorbesc o limbă universală și sunt capabili să poată decoda orice limbaj.

Sunt multe de disecat, de analizat, de privit atunci când vine vorba, să descopere adevărurile filosofice pe pielea lor, în contextul celorlalte aspecte de viaţă.

Se pot dovedi jucători-cheie în jocul vieții prezente și ar putea fi cel care deschide drumurile trecând prin zidul intoleranţei şi mentaltăţii, ridicat de-a lungul multor secole. Să-şi lase natura ludică să îi treacă peste vălul timpului.

Există în ei, o adevărată forță cosmică care vă deschide multe uşi încuiate dar mai ales primesc multe mesaje, atât pentru a da, cât și pentru a primi.

În ce priveşte aspectul relaţional, sunt într-o poziţie care le permite să meagă până la capătul lumii pentru iubirea vieţii lor. Cei care încă o caută. Să meargă fără teamă şi să fie numai ochi şi urechi la ce-şi doreşte şi celălalt.

Gemenilor singuri le pot spune că vor avea parte de prietenii incredibile şi de contacte armonioase. Ar putea întâlni pe cineva la un eveniment la care să fie amândoi invitaţi. Încă de la prima privire ar putea simți că aceasta este persoana pe care au așteptat-o atâta timp. Mă aștept ca această întâlnire să se producă undeva la mijlocul lunii august.

Să fie atenţi şi deschişi, pentru că s-ar putea să nu fie ceea ce şi-au imaginat, dar să aibă parte de o conexiune sufletească aşa cum au visat! Asteroizii iubirii lucrează pentru ei luna aceasta, ba chiar aş spune că îi favorizează.

Tot acum ar putea să vindece o rană care are legătură cu propriile relații de iubire sau de prietenie, Chiron este încă în pătrat cu Gemenii, e drept un pătrat care se desface, în Peşti. Afrodita, asteroidul care stăpâneşte frumuseţe, graţia şi infatuarea este în Balanţă conjunct cu Jupiter – în mintea lor se produce o expansiune a iubirii!

Psyche și Eros călătoresc şi ei prin Balanţă, ca partenerii spirituali ai Divinei frumuseţi! Mai există și asteroidul Valentine care lucrează armonios pentru ei din Vărsător, ce mai, dragostea pluteşte în aer, nu trebuie decât să danseze pe ritmurile ei şi să potrivească intensitatea tonului pentru iubirea care lucrează pentru ei în această lună. Au multe de învățat despre cum să-şi folosească propria energie când vine vorba de iubire!

În ce priveşte partea profesională, aş spune că cu jobul nu este foarte simplu în acest moment. S-ar putea să simtă nevoia să facă un salt uriaș ca apoi să se lovească de Sinele lor care îi trage în jos uneori.

S-ar putea să intre în proiecte care nu le plac, să ia decizia să lase lucrurile să meargă de la sine şi de aici vor ajunge să se confrunte cu ei înşişi vis-a-vis de ce şi-au dorit şi ce au ajuns să facă.

Totuşi, undeva pe la mijlocul lui august apare o mare oportunitatea care leva provoca creativitatea şi vor fi nevoiţi să ia o decizie majoră, o decizie de tipul odată în viaţă. Posibil să fie nevoiţi să se mişte mai rapid sau să facă o tranziţie spre altceva, dar în ritmul lor.

În domniu financiar au de muncit serios, de învăţat nişte lecţii pe care trebuia să şi le fi însuşit demult. Mercur, stăpânul lor, este retrograd, din 12 august, în celălalt semn pe care îl stăpâneşte, Fecioara, şi nu le va fi prea moale pentru că vor trebui să înveţe cum să-şi administreze bugetul, cum să cheltuie zilnic.

Se vor pomeni întrebându-se dacă au planificat lucrurile cu atenţie sau au făcut-o doar din capriciu, ce îşi doresc să facă pe termen lung, au în mână un atuu forte sau s-a dus totul pe apa sâmbetei.

Eclipsa parțială de Lună din Vărsător le este benefică pentru a vă face o mișcare dorită atunci când vine vorba despre creativitate şi să pună în scenă un proiect de anvergură, un proiect de genul, las ceva în lume. Este vorba despre eliberarea unor frici aici și despre recunoașterea creativităţii lor.

Au potențialul de a câștiga bani din propria comunicare, întrebarea este câtă importanţă acordă ei acestui moment. Deviza lor trebuie să fie – Cere şi vei primi! Legile de atracției și ale abundenței sunt destul de importante pentru a le recunoaște în propriul comportament din acele moment. Galbenul este o culoare porte-bonheur pentru ei în această perioadă ca să atragă bani pe termen lung.

Ca sănătate ar trebui să acorde o atenție deosebită sistemului digestiv. Cicatricile nervoase se pot redeschide şi se pot confrunta cu tulburări pe care le credeau uitate. O călătorie spirituală ar putea fi cea mai benefică pentru propria lor minte, trup, spirit. Ar putea experimenta o mare vindecare prin experiență mistică.

Este important să se concentreze şi să-şi îndrepte atenția asupra unei alimentații care are drept sursă pământul, în special, legumele cu frunze verzi – varza kale, apio, avogado, plante aromatice verzi, salatele.

Cum spuneam, culoarea galbenă le este benefică, deci să consume luna aceasta -banane, ghimbir, turmeric, să-şi facă măști de argilă, să folosească sarea de mare, mierea manuka și ceaiul de lămâie, toate le sunt benefice în aceste momente.

0