Horoscop Minerva Fecioară 10-16 septembrie 2017

Horoscop Minerva Fecioară 10-16 septembrie 2017 – foarte interesant contextul astral pentru aceşti nativi. Pe fond Careul în T cu focar conjuncția Luna Neagră – Saturn le va da destul de multe bătăi de cap, ar putea fi puşi în situaţia de a-şi asuma greşelile şi de ale recunoaşt într-un anumit context.

Trigonul în semne de foc le poate aduce o îmbunătăţire a relaţiilor cu ceilalţi, mai ales cu oamenii din subordine dacă sunt şefi prin aplecarea asupra problemelor acestora şi încercarea de a le întinde o mână de ajutor. Este un trigon care îi va însoţi câteva săptămâni de acum înainte. Pentru unii va aduce încheierea unui ciclu saturnian.

Dacă vorbim de primul, înseamnă că se încheie ciclul învăţării, când au terminat studiile deja, unii şi-au întemeiat o familie şi încep drumul prin viaţă, alţii au ajuns în posturile sau poziţia socială la care au visat o viaţă întreagă iar alţii abia acum decid încontro să se îndrepte.

În cel de-al doilea ciclul saturnian aplicăm ce am învăţat în primul, dacă sunt lecţii pe care nu le-am învăţat, ca la orice examen, corigenteţe va trebui să le dăm acum în acest al doilea ciclu.
Posibil ca în zilele de 10, 11 şi 12 septembrie să se confrunte cu blocaje de comunicare pe relaţia cu străinătate – mailul se întoarce, apeluri telefonice aiurea datorate conjuncției Marte – Saturn.

Cu Mercur revenit în semnul lor, creativitatea şi memoria analitică vor lucra din plin. Vor fi remarcaţi pentru ideile lor şi li se vor încredinţa proiecte de anvergură.

Relaţia pare că scârţâie întrucâtva şi asta datorită curiozităţii maladive a Fecioarelor, curiozitate pe care majoritatea o interpretează drept cicăleală şi de aici problemele. De asemenea poate fi vorba despre o dispută financiară legată de drumul lung, în ţară sau străinătate, pe care vrea să-l facă celălaltă partener.

Cum stau foarte bine la capitolul muncă, şi plăţile vor fi pe măsură. Totuşi, configuraţia cunoscută sub numele de Zmeu din 13 septembrie, arată că spiritualul va prima supra materialului iar potenţialul creativ nu va fi folosit la adevărata lui valoare.

Cât priveşte sănătatea, le sugerez şi lor un set de analize medicale care să ţintească digestia.

0