Horoscop Minerva Capricorn luna august 2017

Horoscop Minerva Capricorn luna august 2017 – Există atâta energie romantică care lucrează pentru ei în această lună, încât nu au de ce să se agite.

Pentru unii dintre ei aceasta ar putea fi șansa vieții în doi. Li se cere doar să privească ce reprezintă dragostea pentru ei la un nivel profund. Au multe de rezolvat și aceasta ar fi viața de cuplu, nevoia unui partener, un nou membru de familie.

Horoscop Minerva LUNA AUGUST 2017 INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Femeile ar trebui să fie atente acum la fertilitate deoarece Venus în Rac se află într-o poziție armonioasă pentru majoritatea dintre ei, toată luna. Capricorni, mai ales cei născuți în mijlocul semnului, între gradele 13 și 16, acest lucru poate fi un pic mai complicat.

Li se cere să lăse iubirea să îi învăluie, să se lase duși de val, lucru cam greu pentru semnele de Pământ. Dar și ei trebuie să își permită să simtă sentimentele și emoțiile altfel viața ar fi searbădă pentru ei.

Să se deschidă deoarece ar putea să le aducă dragostea pe care o așteaptă de prea mult timp sau un parteneriat de o viață. Același lucru este valabil și pentru afaceri și pentru carieră. Orientarea, de astă dată, ține de glasul inimii.

De aceea, aceste eclipse se produc în semnul Leului, unde dragostea năvalnică este la ea acasă. Pentru unii dintre ei, vindecarea inimii poate fi acum o prioritate. Problemele de sănătate se vor rezolva, bineânțeles, însoțite și de o alimentație excelentă. Ar putea apela la remedii naturiste.

Cei care vor face acest lucru pot apela la uliuri eterice de trandafiri, lăcrămioare, zambile, ylang-ylang, la ceaiuri de fructe de pădure și la aromaterapie.

Mercur retrograd între Fecioară și Leu le cere semnelor Pământului să își evalueze mintea, trupul și spiritul. Important de reținut că spiritul și rutina fizică sunt legate în acest moment.

Relațional este posibil să vă reîntoarceți într-un moment pe care nu l-ați mai trăit de mulți ani, când vine vorba de dragoste. Posibil să vă simțiți ca și cum v-ați pierdut busola sau un prieten v-a părăsit tocmai acum ori că ați ajuns la mila cui nu ați fi vrut, nu așa, nu îndrăgostit.

Pe de altă parte realizează că dragostea îi schimbă, nu mai sunt stăpâni pe ei și pe acțiunile lor. Adevărul este că oamenii apar în viața noastră pentru a ne ajuta să ne mișcăm în direcția vieții voastre. O parte din acest lucru le va trezi și lor noile posibilități din care se deschid îăn calea lor.

Posibil să fie în căutarea unui lucru pe care nu îl pot identifica în acest moment. Dragostea pentru ei ar putea fi un proces mai lent care trebuie dezvăluit. Intuiția le bate la ușă, să nu cumva să nu îi deschidă.

Noua relație ar putea să le dezvăluie sau să le arate crâmpeie de personalitate asemenea unui puzzle și să scoată la lumină dorințe adânc înrădăcinate în sufletul lor. Fie există un parteneriat, fie, în sfârșit, se va leagă unul, pe măsură ce Junona trece prin semnul lor luna aceasta.

Cu Junona vorbim deja despre căsătorie și angajamente. Kaali distrugătoarea se mișcă alături de Junona, adăugând un pic de stres relației dacă nu vă înțeleg că, la fel ca ceilalți, trebuie să se transforme. Atenție mare, anduranța nu este prietenul lor acum! Să cedeze, aceasta va fi este cea mai buna cale.

Cât privește profesia, Capricornilor nu le-a fost teamă niciodată de munca grea, grea și obositoare, frustrantă! Sunt pregătiți pentru orice și au o mare rezistență la anduranță prin intermediul momentelor istovitoare. Acum însă, în august, ar putea fi acel moment din viața lor unde li se cere să facă un salt în evoluție.

Ceea ce li se deschide în față poate fi cântărit, mai ales că situația este destul de tentantă pentru ei și ar putea chiar să le impună să își schimbe stilul de viață. Vor fi nevoiți să facă mutarea care să le aducă o nouă oportunitate sau pentru o asociere cu un prieten sau partener.

Oportunitățile de a face afaceri reprezintă pe ei descoperirea unei noi fațete interioare care să îi facă să înțeleagă că trebuie să lucreze interdependent sau poate singuri, uneori.

Chiar și financiar ar putea să se afle într-o nouă poziție în acest moment. Ar putea fi vorba de o mică pierdere până se pun pe picioare dacă vor ceva pe cont propriu sau să ocupe un post care le îndeplinește nevoile de moment, dar cu un salariu mai mic decât și-ar dori.

De fapt, vor trebui să ia o decizie în această lună, să o ia, deoarece în curând vor urca înapoi în vârful muntelui cucerit odată și vor pune lucrurile în mișcare în cel mai scurt timp!

Ca sănătate, sunt predispuși la crize de artrită sau de dureri musculare, și ar putea să simtă chiar un pic slăbiți în această lună.

Alimentația este un sănătoasă în acest moment este grozavă în cea mai mare parte, dar este posibil să aibă nevoie să adăuge unele uleiuri sănătoase cum sunt capsulele de ulei de pește, cartilaj de rechin, seleniu ori clasa Omega pentru a ține pasul cu sănătatea oaselor și articulațiilor.

Eclipsa totală de soare ar putea induce pusee inflamatorii la acest nivel și este bine să ia măsuri din timp. Orice tip de exerciții cardio cu nivel scăzută de efort este decizie excelentă pentru ei pe termen lung!

0