Horoscop Minerva Berbec octombrie 2017

Horoscop Minerva Berbec octombrie 2017 – Va fi o lună activă din punct de vedere partenerial. Casa a 7-a pune accentul pe ideea de dăruire dar și pe aceea de a şti cum să primeşti, felul în care ne implicăm în relații semnificative.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Apoi, până pe 10 octombrie, Jupiter rămâne şi el în casa a șaptea, unde continuă să acţioneze un catalizator pentru crearea de parteneriate benefice. Putem vorbi acum despre dragoste, despre muncă, familie sau prieteni.

Jupiter îşi dă girul pentru ca aceste relații să crească și să-şi păstreze longevitatea. Berbecii nu trebuie decât să fie atenţi ce parteneri au şi să îşi analizeze relaţiile deoarece Jupiter nu se va mai afla în Casa a 7-a decât peste 12 ani.

Cum Berbecii sunt spirite independente aceste parteneriate îi vor încuraja să se dezvolte exact așa cum doresc. Profesional şi relaţional vor avea parte de bucurii, dar şi de suspiciune.

Luna plină în semnul lor de pe 5 octombrie le va aduce emoții intense, adesea bruște. Luna plină este un moment culminant, iar în semnul lor, temperatura va cunoaşte şi ea un punct culminant!

Este important să îşi recunoască sentimentele în loc să le ascundă. Luna plină le dă curaj şi putere să îşi înfrunte cele mai adânci temeri! Este posibil să trăiască şi un sentiment de neliniște sau de conflict interior în acelaşi timp. Să nu se repeadă să ia o decizie, să ia lucrurile cu calm, altfel ar putea regreta.

Pe 11 octombrie, Jupiter trece în casa a opta a transformării și regenerării. Acesta poate fi un moment de distrugere a tot ce este anacronic, urmat de o perioadă de reconstrucție.

Să se aştepte la schimbări serioase în viaţa lor, pentru că planeta va rămâne în casa a opta până în noiembrie 2018. Orice se întâmplă de-acum în viața lor şi care nu le mai servește la nimic va dispărea.

Ar putea fi vorba despre o relație proastă, un loc de muncă ce dispare din schemă, o perspectivă la care țin, dar care nu le mai serveşte la nimic sau emoții adânci, frici inexplicabile, care îi împiedică să îşi îndeplinească destinul.

Dacă vor permite Universului să-și facă treaba, aceste aspecte vor fi distruse și vor face loc unor lucruri mai bune. Spre sfârșitul ciclului jupiterian, vor realiza că au câştigat mult mai mult decât au pierdut.

Pe 14 octombrie, Venus va intra în domiciliu, în Balanţă în Casa a 7-a, un lucru deosebit de bun, considerând că Venus este stăpânul planetar al Balanţei și al Casei a 7-a! Această provocare este cu adevărat o uniune astrală.

Relațiile Berbecilor vor trebui să fie în armonie și echilibru. Comunicarea se va desfășura fără probleme, iar ambii parteneri vor obține exact ceea ce au nevoie și vor, unul de la celălalt.

Venus aici le va aduce beneficii profesionale și personale pe căi nebănuite, aproape mistice aşa că nu trebuie decât să se bucure că Venus va fi aici până în noiembrie!

Luna nouă din 19 octombrie va avea loc tot în semnul Balanței şi va fi o zi perfectă pentru a demara proiecte noi. Așa cum luna nouă creează un hiperspațiu pentru ca viaţa să înflorească în toată splendoarea ei şi Berbecii sunt încurajaţi să facă același lucru!

Dacă găsesc obiecte de care nu mai au nevoie să le ofere cu generozitatea specifică celor care au ce face cu ele, fapt care îi va face să se simtă împliniţi şi fericiţi.

Un început pe măsura unui nou ciclu lunar. Vechile energii sunt upgradate, ca să spun aşa, şi devin energii noi. De asemenea, dacă au proiecte nefinalizate, să încerce să le încheie în aceste săptămâni cu Luna în creştere.

Posibil ca acest ciclu să îi încurajeze pe Berbeci, să facă lucrurile să meargă, acolo unde se simt blocați, asigurându-se că totul este cât se poate de real și echilibrat sub semnul Balanţei.

Stăpânul lor, Marte, va veni şi el în Casa a 7-a, pe 22 octombrie. Deoarece Marte este planeta energiei și acțiunii sexuale, Berbecii pot fi siguri că vor trăi povestea de dragoste a vieţii lor.

Dacă au o relaţie, este de așteptat ca viața lor în intimitate să fie interesantă și distractivă! Sexul va fi pasional și chiar aventuros. În timp ce lui Marte îi place să-și manifeste agresivitatea și natura animalică, Venus va echilibra energia în jurul lor.

Berbecii singuri vor avea surpriza să constate că persoana cu care flirtează îi va vedea brusc şi deodată ca pe un potențial partener și pot fi siguri că vor fi informaţi mai repede decât se aşteaptă.

Marte în Casa a 7-a vorbeşte şi despre o sporire a activităţii în parteneriatele cu ceilalţi. Aşa că, Berbecii să nu încerce să se risipească, deoarece au nevoie de energie ca să finalizeze ceea ce au început.

Creşterea financiară este în atenţia lor şi luna aceasta. Pot câștiga bani ajutându-i pe alții să devină mai bogați, chiar dacă interesul în ce priveşte finanțele personale va fi unul secundar.

Vor avea sprijinul partenerului în proiectele financiare pe care le au. Câștigurile pot fi îmbunătățite cu ajutorul contactelor sociale pe care le au şi care le vor oferi noi deschideri.

S-ar putea ca sănătatea lor să nu fie atât de bună în octombrie, deoarece sunt incredibil de activi, fac totul cu viteză maximă. Cu toate acestea, 22 octombrie este o zi numai bună pentru exerciţii fizice de forţă.

Să nu le fie teamă să transpire și să elibereze energie stocată! Să facă apel la forţa lui Marte ca să scape de kilogramele în plus.

Dar, pe de altă parte, este necesar să îşi facă timp, mai ales pe 24 octombrie, să se relaxeze. Un duş fierbinte înainte de culcare, și să-şi maseze corpul cu uleiuri esențiale. Lavanda este extraordinară pentru relaxarea musculară şi pentru a induce un somn odihnitor.

0