Horoscop Minerva Balanță octombrie 2017

Horoscop Minerva Balanță octombrie 2017 – Sunt poate unii dintre cei mai luminoşi nativi ai lunii octombrie. Jupiter va domina Casa 1 a personalităţii până până pe 10 octombrie şi îi va transforma în norocoşi dacă ştiu cum să își folosească darurile.

Ce ne rezervă luna octombrie 2017?

HOROSCOP MINERVA LUNA OCTOMBRIE INTEGRAL. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Pe măsură ce Jupiter va părăsi semnul Balanţei, vor continua să meargă pe această cale plină de noroc, mai mult se vor simţi cei mai norocoşi nativi. Cu toate acestea, energia se va schimba, vor fi foarte atenţi la ei, dar şi la cum îi pot ajuta pe alții.

Această tranziție, sper, să fie una ușoară, așa cum a fost practic tot anul! Încrederea și energia le vor da posibilitatea de a înțelege și de a-i ajuta pe cei din jurul lor. În timp ce se pot împotrivi planului material, preferându-l întotdeauna pe cel spiritual, nativii în Balanţă se vor echilibra mereu, deoarece au în spate întregul Univers.

În timp ce se pot bucura de noile oportunități, interesante din viața lor personală și profesională, să nu uite să se conecteze la rădăcinile lor! Când Jupiter le părăsește prima casă, la mijlocul acestei luni, se pot concentra asupra lor pentru a-i ajuta pe alții. Să îşi amintească: cei care îi iubesc cu adevărat vor fi întotdeauna acolo, indiferent ce se va întâmpla și că cineva are nevoie de ei acum! Familia sau vechii prieteni pot avea nevoie de sprijinul lor și este momentul ca ei să le fie aproape.

Relaţional trebuie să fie atenţi, deoarece pe 10 octombrie Venus va face pătrat cu Saturn, ceea ce poate provoca lupta pentru putere, pentru dominaţie în interiorul familiei sau a cuplului. Energie conflictuală dintre sectorul dragoste și sectorul învățământ poate duce la argumente și confruntări nedorite în viața de cuplu. Aceste provocări pot continua până pe 16 octombrie când Venus va fi în opoziţie cu Neptun. Cred că au de învăţat o lecție din acest conflict cu partenerii lor, dar acest lucru nu îl vor înţelege decât după ce evenimentelor se vor fi petrecut.

Balanţele implicate într-o relație ar putea să se simtă iritate de faptul că partenerii lor sunt prea puțin sincronizaţi la ceea ce doresc ei să facă și va necesita ceva eforturi pentru a o relua și a o face să funcționeze din nou fără probleme. De aceea le sugerez să-şi aloce timpul necesar pentru a comunica cu iubitul/a despre orice probleme nerezolvate sau resentimente.

Concentrați-vă pe vorbire față în față şi lăsați loc pentru o cascadă de emoții care să curgă între voi. Unii s-ar putea să fie obișnuiți să îşi rezolve problemele în dormitor. Este şi asta o soluţie, dar nu unica. De eforturile pe care le vor depune acum vor beneficia mai târziu. Arta seducției face ca totul să merite!

Dacă sunt singuri, acum vor avea posibilitatea să se distreze şi să cunoască oameni, nu se ştie de unde sare iepurele, chiar dacă probabilitatea de a-şi găsi un partener serios nu este prea promițătorare în această lună, cu siguranță se vor bucura de avantajele tinereţii!

S-ar putea să devină peste noapte obiectul afecțiunii unora, care se simt atraşi sau influențați de ei. Trebuie să ştie că aceştia sunt atrași de energia lor și dornici să îi cunoască. În timp ce unii dintre acești amici se pot transforma în prieteni, toate oportunitățile romantice și sociale vor ţine de dispoziţia şi capriciile Balanţelor.

Să nu uite că orice relație cere echilibru. Când vă simțiți în centrul atenției, verificați împrejurimile și asigurați-vă că nu îți eclipsezi iubita/ul sau prietena/prietenul. Aceste relații pot dura doar dacă amândoi ştiu să dea, dar să şi primească.

Profesional ar putea călători mult în vederea consolidării carierei sau să îşi îndeplinească visele. Universul susţine, că viața lor profesională va evolua armonios pe tot parcursul lunii octombrie. Pot avea un alt șef la birou, pot primi oferte de creștere / promovare sau să facă o mișcare care ar putea să le deschidă noi căi în carieră.

Colegii și şefii încep fie să îi descopere, fie să își dea seama cât de valoroși sunt. Proprunerile lor sunt luate în serios și să se aștepte să îşi asume un nou rol în conducere.

Aventurile din timpul liber le pot ditrage atenţia, în comparație cu afluxul de proiecte la locul de muncă, dar eforturile lor se vor materializa înainte să realizeze asta!

Finanaciar, mulțumită lui Jupiter, au un statut bine determinat! În timp ce finanțele lor continuă să rămână stabile, să fie atenţi la contul bancar undeva către sfârşitul lunii, nu cumva să îl golească mai repede decât cred.

Noile idei se vor actualiza şi vor putea avea un flux de numerar mut timp de acum încolo. Veniturile vor fi constante şi le vor umple cardurile destul de repede, să nu uităm că Jupiter va intra în casa banilor munciţi, iar prosperitatea va domni pe tot parcursul anului!

Sănătatea lor ar trebui să fie stabilă pentru ei, în octombrie, fără boli sau probleme majore. Să consume lactate de tipul chefirului sau a smântânii light care conțin o mulțime de vitamine. De asemenea, probioticele îi vor ajuta să păstreze ritmul în activitate de zi cu zi. Acestea vor trebui suplimentate cu activitatea fizică și le va regla metabolismul. Să folosească această ocazie pentru a se provoca pe sine și pentru a trece rutina de la sală în exerciții mai dificile.

0