Horoscop Minerva 2018 – Previziuni generale. Ce ne aduce Saturn în Capricorn și care sunt zodiile afectate

Saturn în Capricorn

Saturn va reveni în domiciliu la cumpăna dintre ani. Mai precis, în ultima zi a lui 2017. Influxurile sale se constituie în baza existenței noastre, sunt cele care dau stabilitate întreprinderilor noastre. Poziția sa este strâns legată de acțiunile noastre care trebuie să pună piatra de temelie unei fundații solide în care să ne construim viața mai departe.

În timpul perioadei de doi și un patru luni, până în martie 2020, Saturn se va deplasa prin Capricorn, așa că ne putem aștepta la tendința de a reveni la lucrurile vechi, la conservatorism atunci când simțim că am greșit. Mai mult chiar, ne va obliga să facem asta când nu înțelegem că suntem pe un drum greșit.

Mulți vor avea idei legate de felul în care își pot consolida poziția la muncă sau chiar și în carieră. Dar multe sunt idei care, pentru moment, se vor dovedi nepotrivite.

Provocarea în următorii doi ani și patru luni vine din educație, din formarea a unor strucuturi noi, care îi va obliga pe unii dintre noi să se specializeze dacă doresc să se ridice la înălțimea cerințelor drumului profesional ales.

Saturn ne oferă ceea ce merităm și nu mai mult. Nu vor exista nici facilități și nici scurtături care să ne consolideze cariera. Doar prorpiile eforturi contează ăn perioada în care Saturn traversează Capricornul.

Progresul concentrat și constant va aduce recompensele pe care le merităm. Energia acestui tranzit va fi resimțită de oricine are planete în Capricorn sau planete în gradele 1 – 5 ale celorlalte trei semne cardinale – Berbec, Rac și Balanță.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

loading...
Loading...
0