Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017

Horoscop Minerva 17-23 septembrie 2017. Horoscop detaliat pentru fiecare zodie în parte.

Berbec – Ei continuă să fie dinamici și puşi pe fapte mari. O săptămână care
pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite pornind de la dobândirea
unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme până la schimbarea casei sau a maşinii. Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum, şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme. Citește mai multe aici!

Taur – Îmi par foarte dinamici contrar firii lor, ceea ce este bine pentru ei, că le mai pune în mişcare nu doar organismul și metabolismu ci şi imaginația, poate li se trage de la Venus în tranzit prin Săgetător, mai ştii?! Citește mai multe aici!

Gemeni – Decizii pe toate planurile dar cele mai importante ţin de carieră sau de profesie. Cu excepţia zilelor de 18 şi 19 septembrie aş spune că tot ce vor întreprinde aceşti nativi în săptămâna care urmează va avea o finalitate sigură. Citește mai multe aici!

Rac – şi aceşti nativi se bucură de o săptămână bună. Încă de luni, 18 septembrie, trigonul în semne de foc, care se configurează în tema lor astrală, sugerează oportunităţi la care să fie atenţi, configuraţie care le va deschide nenumărate drumuri toată săptămâna. Citește mai multe aici!

Leu – aceşti nativi încep să arate şi să se comporte exact aşa cum sunt descrişi din cele mai vechi timpuri. Teatrali, inimă largă, mână şi pungă largă toate acestea vin să ne arate săptămâna aceasta poate unul dintre cei mai echilibraţi nativi. Vizată este Casa credinței și a drumurilor lungi, unde se cer imperios o serie de schimbări. Citește mai multe aici!

Fecioară – şi aceşti nativi simt că timpul joacă în favoarea lor, în special profesional şi ca imagine publică ceea ce duce la capacitarea forţei interioare de a se exprima aşa cum le place lor. Logic, aproape matematic. Citește mai multe aici!

Balanţa – multă sensibilitate şi o creativitate debordantă şi, după ce au stat cuminţi, cum spuneam și săptămâna trecută, au ieşit la lumină cu un nou profil nou, de substanţă. Profesional este momentul să-şi arate valoarea. Citește mai multe aici!

Scorpion – ei analizează şi își fac rapid o imagine despre cum evoluează lucrurile atât pe termen scurt cât şi pe termen lung. Aparent iau lucrurile cum sunt, dar fiţi siguri că Scorpioii au întotdeauna un as în mânecă. Este o săptămână în care se vor simţi mai apropiaţi de familie, vor simţi nevoia să socializeze. Citește mai multe aici!

Săgetător – în familie se petrec lucruri care trebuie să se petreacă prin catalizate uraniană. Apoi Casa prietenilor și protectorilor arată că reușitele lor în această săptămână țin de felul în care știu să comunice. Totuși se anunță păstrarea tensiunilor la acest nivel ca și cum aspectul legal trebuie să fie permanent în atenția lor. Citește mai multe aici!

Capricorn – Încă sunt supuşi tirului de probleme, care pare să îi provoace să nu accepte o serie de cheltuieli. Uranus în Casa comunicării în opoziție cu Jupiter îi năuceşte, de astă dată pe axa comunicării și a drumurilor scurte prin implicarea componentei sociale, este ca şi cum acestor nativi li se fac promisiuni fără acoperire, iar ei, în nivitatea lor proverbială, chiar cred ce li se promite. Citește mai multe aici!

Vărsător – acestor nativi conjuncţia Saturn – Lună Neagră din Scorpion le dă posibilitatea de a vedea lucruri și situaţii tensionate acolo unde majoritatea celorlalți nu le văd. Pătratul Pluto – Uranus acționează foarte puternic la nivelul Caseia 3-a unde este Uranus semn că se discută despre bugetul acestor nativi. Este prestidigitatorul care arată că acum sunt bani, acum nu mai sunt. Noroc sunt susținuți pe parte de carieră dar și pe parte de studii. Citește continuarea aici!

Peşti – ceva îi aduce pe acești nativi cu picioarele pe pământ săptămâna aceasta. Va fi o săptămână cu dus întors. Marile lor probleme vor fi legate de felul în care înţeleg că trebuie să se despartă de ceea ce au că se numeşte el trecut, amintiri sau parteneriat. Citește continuarea aici!

0