Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – PEȘTI

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie – PEȘTI

Ca şi în săptămânile care au trecut, şi acum forţa creatoare este cea care le deschide drumul şi le girează reuşitele.

Sensibilitatea lor este direct proporţională cu pasiunea, în schimb, trebuie împinşi de la spate uneori căci altfel riscă să devină indolenţi şi nu există pericol mai mare decât lenea nativă.

Să dea atenție viselor și gândurilor care le vin în timpul meditațiilor, deoarece pot primi mesaj din subtil. Percepția lor este un dar, chiar dacă poate fi o povară uneori. Acum este momentul să exploreze spațiile din jurul lor și din afara zonei lor de sigurnţă şi de confort.

Au noroc şi în dragoste dar capriciile fac să fie destul de izolaţi şi de inabordabili. Îşi pot ascunde cu grijă gândurile și sentimentele dar pot vedea prin alții într-un mod extrem de profund.

În timp ce acest lucru poate fi minunat pentru o relație romantică, să aibă grijă să nu îşi sperie partenerul cu acest al șaselea simț!

Uneori, când alții nu arată ce simt, este pentru că nu sunt gata să fie fiinţe emoționanle cum sunt ei. Se vor implica cu toată inima și cu tot sufletul în relațiile cele mai intime în această perioadă.

În cuplurile tinere există un soi de tensiune interioară care se răsfrânge asupra relaţiilor cu ceilalţi membri ai familiei. Aici işi are ilustrarea cum nu se poate mai bine zicala cu obrazul subţire cu cheltuială se ţine.

Galanţi oferă cadouri nu îi interesează cât costă sau de unde fac rost de bani şi asta îi aduce pe picior de război cu părinţii. Sau celebru conflict noră – soacră poate răbufni pe marginea cheltuielilor care le fac, deci atenţie la zilele de 14 şi 15 noiembrie.

Acum este momentul să exploreze spațiile din jurul lor și din afara zonei lor de sigurnţă şi de confort. Este un moment potrivit pentru a-şi analiza convingerile și pentru a-şi da seama ce îi va ajuta cel mai mult în creșterea spirituală și personală. Vezi zilele de 13, 16 şi 17 noiembrie.

Ceilalţi îi vor vedea foarte înzestraţi din punct de vedere cultural ca mod alternativ de a fi. Chiar dacă nu intenționează, uneori oamenii pot interpreta acest lucru drept aroganță.

Mare grijă, să nu încerce să îşi impună ideile altora, mai ales pe 17 noiembrie, ci să aibă discuții deschise despre opiniile lor.

Naivitatea lor proverbială le poate juca feste şi la locul de muncă deoarece toată lumea profită de pe urma lor. Ei bine, săptămâna aceasta vor pune piciorul în prag, dar să fie atenţi în al cui prag pentru că riscă să strice relaţiile taman cu colegii de care au nevoie sau cu oamenii care îi pot ajuta în carieră.

Periculoase sunt zilele de 15 şi 16 noiembrie. S-ar putea trezi şi în mijlocul unor bârfe, fără să fi contribuit cu ceva la starea de fapt, chiar dacă le place să şuşotească pe la colţurio, de astă dată chiar nu au făcut nimic.

Au noroc de bani, dar cum spuneam mai sus, îi cheltuie pe te miri ce încât atunci când se trezesc cu buzunarele goale încep să ceară în dreapta şi în stânga ceea ce îi transformă paraziţi în ochii altora. Atenţie şi la anturajul care trăieşte pe spatele lor!

Ca sănătate, pentru cei tineri există riscul alunecării într-un cerc vicios cu dependenţe de care foarte greu vor reuşi, mai apoi să scape. Să nu consume calmante şi nici energizante!!

Horoscop Minerva 12 – 18 noiembrie 2017 – Alege Zodia

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARA | BALANTA | SCORPION | SAGETATOR | CAPRICORN | VARSATOR | PESTI

0