Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – RAC

În general, aspectele planetare le vor oferi bucurie, fericire și creativitate pe tot parcursul lunii, Casele a 5-a a iubirii și a Creativității și a 6-a, a muncii și a sănătății, fiind dominante prin expresia artistică, prin prieteni, dar și pentru viața de familie.

Dedicarea lor pentru muncă și ajutorul altora va fi, de asemenea, foarte puternică pe tot parcursul lunii noiembrie. În timp ce în cariera lor nu se întrevede niciun obstacol major, au ocazia să își reevalueze obiectivele profesionale. Orice ar decide, cum se spune, Universul este de partea lor.

Jupiter va rămâne în Casa a 5-a a libertății și a exprimării de sine, a iubirii și a copiilor, a creativității, până în noiembrie anul viitor! Se pot aștepta ca norocul și intelectul lor să îi conducă prin eforturi creative, care pot însemna mai mult decât o expresie artistică.

S-ar putea să afle că învață lecții minunate pentru a se adânci mai profund în natura expresiei lor. Există posibilitate acum ca pasiunea artistică să devină mai mult decât un hobby. Pe parcursul ciclului lui Jupiter în această casă, li se vor oferi oportunități să-și dezvolte pasiunea pentru investiții riscante.

Soarele va fi și el în Scorpion, în Casa a cincea, din data de 22 a acestei luni. Acest tranzit le poate aduce plăcerea pentru divertisment. Ar putea simți nevoia de a porni într-o aventură, chiar dacă unora li se pare o prostie sau ceva care este cel puțin îndrăzneț!

Prezența Soarelui aici îi va face și mai sociabili, astfel încât să fie mai înclinați să participe la petreceri sau adunări sociale. Se pomenesc spunându-și că se simt cel mai bine când sunt artistici și expresivi. Acum este momentul să strălucească în orice hobby sau pasiune cărora s-au dedicat. Deși nu le place să fie în centrul atenției, liniștitul Rac, ar putea simți nevoia să fie observat, să fie văzut pentru că ei sunt unici, mai ales în această lună. Într-adevăr vor fi mai capricioși și mai romantici pe măsură ce caută noi forme de exprimare a libertății și de expresie!

Horoscopul lunii noiembrie – Minerva

Venus începe luna noiembrie din Casa a 4-a, casa familiei, unde este binevenită și primită
cu brațele deschise. Aceasta s-ar putea manifesta ca o dorința de a crea frumusul și în viața de familie și în casă, în general. Indiferent dacă asta implică decorarea spațiului, crearea de relații mai puternice cu partenerii, cu părinții și copiii lor sau, pur și simplu, prin vizualizarea vieții lor domestice într-o lumină mai pozitivă, ceea ce va crea cu siguranță frumusețea oriunde s-ar duce.

Sunt înclinați, în mod natural, să aibă grijă de ceilalți ca orice Rac, iar Venus în Casa a 4-a este extrem de iubitoare și de compătimitoare. Pot trăi acut sentimentul necesității reconectării la rădăcinile lor, de asemenea, ar putea fi înclinați să își revizuiască
trecutul într-un fel. Ce lecții au de învățat de unde au venit? Există ceva la care pot renunța sau aleg să vadă lucrurile dintr-o nouă perspectivă?

Pe data de 8 noiembrie, Venus trece în Casa a 5-a, a creativității și a exprimării de sine. Venus aici îi va face să se simtă frumoși și înăuntru și în afară! Pot atrage noi oameni în viața lor și pot fi romantici datorită energiei lor radicale. Este important pentru ei să fie creativi în orice sens ar dori. Racii iubesc apa, așa că ar trebui să înoate și să fie înconjurați de elementul lor natural. Acest lucru le poate aduce bucurie și amplifică creativitatea, nu trebuie decât să își permită să fie liberi.

Marte va intra în Balanță pe 12 noiembrie, aspect provocator pentru ei, deoarece energia
de foc a planetei va fi foarte agresivă în Balanță. Ar putea fi extrem de dificil să vorbească cu cei cu care au probleme, posibil ca emoțiile să îi ajute doar pe cei mai buni dintre voi. Să-și onoreze sentimentele pentru că sunt reale, mai ales că sunt extrem de sensibili.

Previziuni detaliate pentru nativii în Rac

Când sunt gata să se apropie de cei dragi, colegi sau prieteni, într-un mod deschis, pot avea încredere că vor ști exact ce să spună și cum să spună, fără a face pe cineva să se simtă prost sau să le interpreteze greșit gestul. Dar Marte, o planetă de acțiune, poate să le influențeze într-un mod pozitiv la locul de muncă, dacă se află într-un mediu competitiv sau dacă vor să lucreze și la alte proiecte.

Soarele intră în Casa a 6-a, a muncii și a sănătății, în Săgetator, din 23 noiembrie. Acest
aspect este legat de muncă, de responsabilități și de servicii. Se pot concentra pe treburile de acasă, la fel de mult ca și pe viața profesională. Personalitatea lor se va muta de pe libertate și creativitate la dorința de a fi mai așezat.

Le va face o mare plăcere să dea înapoi altora și să fie în serviciul celor care au nevoie. Sfârșitul lunii este o perioadă perfectă pentru caritate, de a se angaja voluntar sau de a susține o cauză prin care să se conecteze cu cosmosul.

Soarele îi va asigura că sunt capabili să facă diferența, mare sau mică, oricum ar fi ea.
Apoi, este o perioadă de bun augur pentru finanțe. Pot avea noroc și de fonduri bănești
întreaga lună. Dacă s-au îngrijorat recent de bani, această preocupare ar trebui să se încheie, deoarece aspectele planetare arată că vor avea câștiguri financiare reale în noiembrie!

Având în vedere securitatea lor financiară în acest timp, este bine să își planifice o călătorie la sfârșitul lunii dacă vor relaxare.

De asemenea, se vor bucura de o sănătate bună, deoarece nu există stresuri sau provocări
serioase pentru a avea probleme de acest fel.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

0