Viziunea ciudată a unui băiat pe cer. Ce i-au spus preoții

Oamenii au asistat la un fenomen extrem de rar, despre care oamenii de știință și preoții au teorii diferite. Pe cerul din Portugalia a apărut un semn divin, spun cei care au ieșit din case. S-a întâmplat chiar în toiul verii.

Fecioara Maria s-a arătat pe cer

Se știe că Portugalia este una din țările unde astfel de fenomene apar foarte des, mai ales dacă ne amintim de arătarea Fecioarei Maria de la Fatima. Un adolescent a avut o viziune despre Fecioara Maria, iar în ziua următoare toți oamenii au văzut pe cer o lumină neobișnuită care o reprezenta pe Sfânta Fecioară.

Copilul în vârstă de 14 ani se afla la Fatima, locul în care astfel de minuni, de arătări misterioase, se petrec frecvent.

Băiatul a vorbit cu mai multe persoane și inclusiv părinții lui au crezut că delirează. Ceea ce văzuse el s-a arătat pe cer a doua zi, iar din acel moment toată lumea a început să îl privească altfel, scriu ziarele din Portugalia.

Tatăl băiatului a explicat pe înțelesul său fenomenul: „Timp de două zile, fiul meu a avut aceste viziuni. Vorbea cineva cu el și el era capabilă să înțeleagă. A avut darul de a înțelege această viziune”.

Preoții susțin că această arătare ne vestește un mare eveniment care va avea loc în următoarea perioadă, iar cei mai mulți credincioși cred că sfârșitul lumii este foarte aproape.

„Fecioara Maria a apărut pe cer. Cutremurător. Niciodată nu pot trece peste ce am văzut astăzi.” a mai spus tatăl băiatului.

CITEȘTE ȘI: Avertismentul Maicii Domnului pentru omenire in aparitia de la Fatima din 1917

AVERTISMENTUL MAICII DOMNULUI. Despre aparitia Fecioarei Maria de la Fatima (1917) se vorbeste si azi. Minunea aparitiei celei mai Sfinte dintre sfinti a intarit credinta multora de-a lungul anilor.

Maica Domnului s-a aratat unor copii din Fatima, Portugalia, in timp ce erau pe camp. Unul dintre copii, Lucia, a devenit calugarita si a transmis mesajele Fecioarei, printre care numeroase avertismente pentru omenire.

Avertismentul Maicii Domnului. Secretul de la Fatima are 3 parti, insa unii sustin ca ar exista si o a patra parte secretizata. Papa Ioan Paul al II-lea a facut public secretul celei de-a treia parti, acesta fiind unul dintre cele mai importante evenimente din ultimii ani ale lumii crestine contemporane.

Sora Lucia, pe vremea cand era un copil, a primit o serie de mesaje de la Maica Domnului. De secretele de la Fatima se leaga si o minune care a avut loc pe 13 octombrie 1917, cand au fost martori peste 60.000 de portughezi: soarele se desprindea pe cer si imprastia flacari multicolore.

Fenomenul putea fi observat la o distanta de 30 de kilometri de orasul in care s-a produs minunea si a nascut numeroase controverse de-a lungul istoriei.

Sora Lucia a scris despre lucrurile pe care i le-a spus Fecioara Maria. Maica Domnului a avertizat asupra izbucnirii razboaielor, a unui posibil atentat impotriva Papei (dejucat pe 13 mai 1981), ateizarea Rusiei, si, conform noilor teorii, a vorbit si despre atentatul sangeros din 11 septembrie 2001.

Avertismentul Maicii Domnului. Unul dintre fragmentele consemnate de maica Lucia vorbeste despre cum arata Iadul si ce traiesc cei care ajung acolo. Sora Lucia scria ca Maica Domnului a aparut in lacrimi facand apel la rugaciune si pace. Sora Lucia a avut si o viziune cutremuratoare: “Ati vazut Iadul unde cad sufletele sarmanilor pacatosi.

Pentru a le salva, Dumnezeu vrea sa stabileasca in lume devotiunea la inima mea neprihanita… Razboiul este pe punctul de a se sfarsi, dar daca nu vor inceta sa-L supere pe Dumnezeu, in timpul pontificatului lui Pius al XI-lea, va incepe un altul „.

Avertismentul Maicii Domnului. “Si am vazut intr-o lumina imensa care este Dumnezeu… un episcop imbracat in alb… Alti episcopi, preoti, persoane consacrate, urcau pe un munte abrupt…

Sfantul Parinte… ajuns in varful muntelui, prosternat in genunchi la picioarele marii cruci, el a fost ucis de un grup de soldati care au tras asupra lui cu focuri de arma si cu sageti”, se mai arata in manuscrisele de la Fatima.

0