S-a descoperit o nouă profeție de-a Babei Vanga. În următoarele luni…

La mai bine de 20 de ani de la moartea celebrei Baba Vanga apar tot felul de profeții care îi sunt atribuite.

Femeia care a prevăzut căderea Turnurilor Gemene și o serie de conflicte militare, clarvăzătoarea care a vorbit pentru prima oară despre moartea soților Ceaușescu și căderea comunismului în Europa a lăsat moștenire o serie de profeții terifiante.

În curând ar putea avea loc o invazie a extremiștilor musulmani în Europa. Baba Vanga a vorbit despre criza imigranților înainte de 1990, când nimeni nu avea de unde să intuiască războiul din Siria și consecințele sale.

Cine era Baba Vanga

Galia Valtchinoval, o cercetătoate din Bulgaria, a studiat atât viața celebrei clarvăzătoare, cât și previziunile sale. Astfel, a scris articolul „Vanga o Preoteasa bulgară din Delphi: idei şi practică din Antichitate până în timpul Bulgariei Socialiste”.

Baba Vanga este o clarvăzătoare din Bulgaria ale cărei previziuni s-au adeverit în timp. I s-a dat porecla „Nostradamus din Balcani”. Se pare că putea să vadă viitorul datorită puterilor sale paranormale.

Se spune că celebra clarvăzătoare și-a pierdut vederea în copilărie, după o furtună. Însă, în ciuda acestei probleme, ea a putut să lucreze și astfel să aibă grijă de frații ei.

CITEȘTE ȘI: Baba Vanga a fost lovită de trăsnet și apoi a orbit. Care a fost prima ei previziune – TOȚI SUNT ȘOCAȚI

În anul 1940, tatăl ei s-a stins din viață. În acea perioadă, clarvăzătoarea a trecut prin momente grele împreună cu frații ei. Nu aveau din ce să supraviețuiască și chiar au traversat o criză de foamete. Se pare că atunci Baba Vanga a descoperit că are anumite puteri.

Prima ei prezicere a fost legată de trupele naziste. A prezis că acestea vor intra în Iugoslavia pe 6 aprilie 1941. Atunci a spus că i s-a arătat un cavaler luminos care i-a transmis informații referitoare la situația războiului. După aceea au început viziunile referitoare la bărbații aflați pe front. Ea avea puterea de a afla cine se va întoarce acasă de la război și cine nu. Astfel oamenii au început să capete încredere în ea și în previziunile ei.

0