Maria Ghiorghiu, mesaj ALARMANT. A anunțat moartea unei personalități marcante

Maria Ghiorgiu, clarvăzătoarea care a prevestit tragedia de la “Colectiv”, a publicat un nou mesaj cutremurător pe blogul personal. Femeia sugerează că i se va întâmpla un lucru rău Reginei Angliei, din cauza faptului că are o vârstă înaintată.

„Dragii mei, Tot astăzi dimineaţă, am auzit un glas care strigă aşa: Regina! Regina! Regina Angliei! După care dragilor, glasul dispare, iar eu rămân uimită de cele auzite,mai ales că,ştim cu toţii că Regina Agliei are o vârstă venerabilă.

Vom auzi, dragilor, vorbindu-se peste tot în mass-media despre Regina Angliei. Să nădăjduim că vom auzi numai de bine şi că va fi sănătoasa. Mă rog la Bunul Dumnezeu şi la Măicuţă Domnului pentru această, să-i dăruiască sănătate, bătrâneţe uşoară şi mântuire”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Nu este prima dată când ea spune că i se arată în vise că vom afla de moartea unei persoane importante.

Cunoscuta pentru profetiile sale, Maria a scris despre o inmormantare a unei persoane importante, in uniforma, in viitorul apropiat.

“Foarte multi tineri mergeau incet la o inmormantare”

“In aceasta dimineata, treaza fiind, vad dragilor stand cu ochii inchisi, vad inspre Sud o strada plina de oameni imbracati in uniforme.

Aceste uniforme pe care le-am vazut, aratau ca in imaginile de mai jos.
Camasi bleu-albastre si pantaloni bleumaren.

Oamenii in uniformele albastre, foarte multi tineri, mergeau incet ca la o inmormantare.

Aveau flori in mainile lor si chiar mi s-a aratat o mana a unui tanar politist, care tinea doua garoafe.

De aici am si tras concluzia ca, acesti politisti in uniforma bleu cu bleumaren, participau la o inmormantare!

Dragii mei, vom auzi de o inmormantare a vreunei persoane in uniforma , la care vor lua parte multi politisti.

Ce se va intampla si cine va fi inmormantat,eu nu stiu a va spune. Doar mi s-a aratat!

Sa ne rugam fratilor la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa fie pace si liniste peste ROMANIA si peste poporul roman, si sa nu mai fim dezbinati.

Sa ne unim fratilor, si sa nu ne uram unul pe altul, caci prin venele noastre noastre curge sangele stramosilor nostri, care au luptat si au murit pentru ca ROMaNIA sa fie un singur Stat, in care romanii se sa iubeasca ca fratii. Asa sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI, Amin!”, a scris Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

Te poate interesa și: O noua profetie marca Maria Ghiorghiu: “Ziduri nationale”

Celebra clarvazatoare Maria Ghiorghiu a avut o noua viziune despre soarta lumii. In contextul global destul de dificil, pe care il recunosc tot mai multi lideri planetar, s-ar putea produce orice.

Maria Ghiorghiu sustine ca se vor ridica ziduri nationale, lucru care ar trebui sa ne sperie.

“Tot astazi dimineata ma trezeste un glas extrem de matinal, care spune ca are o teama de ceva anume, dar si primeste un raspuns.
Iata:

De ce-ti este teama?
Si i se raspunde:
Mi-i teama de-o sotie.
Si iar intreaba:
De care sotie ti-i teamă?
Iar raspunsul a fost:
De ziduri nationale !”
Prieteni dragi, greu de deslusit aceste cuvinte. Oare ce inseamna aceste ziduri nationale?”, se intreaba Maria Ghiorghiu pe blogul personal.

“Ajutorul tau pentru zidirea Cuvântului Lui Dumnezeu este de nepretuit! Daruieste si vei primi inzecit inapoi”, a mai scris Ghiorghiu.

Maria este cunoscuta pentru profetiile sale, care au impanzit Internetul in ultimul an. Femeia a prevestit incendiul de la Colectiv din toamna lui 2016, iar de atunci se afla in atentia presei.

0