Cum arata celebra Veronica, personajul care i-a bucurat pe romani in perioada comunista

Lulu Mihaescu este una dintre cele mai cunoscute actrite din Romania. Cu personajul Veronica a ajuns in casele romanilor in perioada comunista si a fost unul din simbolurile copilariei acelor vremuri.

Cum arata Veronica astazi

A devenit cunoscuta in anul 1972 datorita filmului “Veronica”, poveste care a continuat si in pelicula “Veronica se intoarce” (1973). Lulu a fost comparata cu actrita americana Shirley Temple, iar imaginea personajului Veronica a dainuit in timp.

In 1972, Lulu avea doar 4 ani. Actrita are astazi 44 de ani si arata incredibil. Fetita care i-a cucerit pe romani a mai aparut in filme precum “Saltimbancii”, “Un saltimbanc la Polul Nord” si “Mama”, regizate de Elisabeta Bostan.

Lulu, frumoasa la 44 de ani

Lulu locuieste in Vancouver

Lulu nu mai locuieste de mult timp in Romania. A renuntat la actorie in perioada adolescentei pentru a se dedica muzicii. A studiat Conservatorul din Bucuresti si a plecat in Canada, tara in care a devenit profesoara de pian. Lulu Mihaescu traieste in Vancouver, insa pastreaza cu mare dragoste amintirile legate de Romania.

Povestea Veronicai

In productia Veronica, Lulu Mihaescu a aparut alaturi de actori consacrati precum Dem Radulescu. In acelasi film a aparut si cantareata Margareta Paslaru.

CITESTE SI: O mai tii minte pe Sehrazat din 1001 de nopti? Cum arata azi actrita Berguzar Korel

CITESTE SI: O mai stii pe micuta Cora din Titanic? Uite cum arata azi la aproape 20 de ani de la lansarea filmului

Filmul prezinta povestea unei fetita care traieste intr-un camin de copii, pe nume Veronica. La varsta de 5 ani primeste de la Zana cea buna o traista fermecata, care ii indeplineste orice dorinta. Toate peripetiile incep de la acest moment al povestii.

1

1 comentariu

  1. Gigi , 26 martie 2017 la 12:29

    Cum are 44ani daca in 1972 a fost filmul ?ganditi putin inainte sa scrieti prostii!