Credeau că nu mai are nicio șansă și au deconectat-o de la aparate. Cine este femeia și ce s-a întâmplat în acel moment

Un caz uluitor a fost semnalat de presa din afară. Janet Gunningham, o femeie în vârstă de 66 de ani, a devenit subiectul mai multor reportaje după ce era pe punctul de a muri.

Șansele de supraviețuire ale lui Janet erau minime

Janet a fost diagnosticată cu meningită în urmă cu ceva timp, iar așteptările sale nu erau din cele mai pozitive. Vorbea des despre propria ei moarte și era împăcată cu ideea că lucrurile se vor înrăutăți.

Medicii de la un spital din Bristol le-au spus rudelor și apropiaților, după ce femeia fusese internată, că șansele de supraviețuire sunt minime.

Femeia, care stătea de câteva zile bune conectatată la aparate, a fost debranșată. Medicii au declarat că natura trebuie să își urmeze cursul firesc al vieții.

La spital au ajuns copiii ei și soțul Alan. Unul dintre copii s-a apropiat de urechea bătrânei și i-a spus următoarele: „Dacă esti încă acolo şi poţi să mă auzi, atunci să deschizi ochii şi să lupţi pentru tatăl nostru”.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: poveste de prietenie pe patul de spital. Este INCREDIBIL ce face un bolnav pentru colegul de salon orb

După câteva secunde, Janet și-a revenit în mod miraculos. A deschis ochii, a clipit, iar cei din sală au rămas cu gura căscată. Astăzi, femeia se simte bine și este fericită alături de familia ei.

0