Ce a făcut Prințesa Diana înainte să moară

Au apărut noi detalii despre ce a făcut prințesa Diana înainte să moară. Speculațiile au curs multă vreme de la moartea ei. S-a scris inclusiv că aceasta ar fi fost cauzată intenționat și că prințesa inimilor nu a murit într-un simplu accident.

Adevărata iubire a Dianei

În documentarul „The last 100 Day of Diana” se vorbește despre prima și ultima vară de după divorțul de Prințul Charles. Ea și-a petrecut ultimele zile alături de iubitul ei. Documentarul dezvăluie că nu Dodi al-Fayed era marea sa iubire, așa cum credeau toți.

Diana a anunțat divorțul de Charles în 1992, însă cei doi au semnat actele abia în 1996, cu un an înainte de moarte.

Documentarul susține că marea iubire a Dianei nu era Al Fayed, ci Hasnat Khan, un chirurg londonez. Cei doi nu și-au continuat relația din cauza diferentelor culturale peste care prințesa inimilor nu putea trece. În noaptea accidentului, Diana ar fi primit mai multe telefoane din partea chirurgului, dezvăluie jurnaliștii care au realizat documentarul.

CITEȘTE ȘI: Cum ar fi arătat Prințesa Diana dacă trăia

CITEȘTE ȘI: Cum ar fi putut fi salvată Prințesa Diana de către Regina Elisabeta

Anul acesta se împlinesc 20 de ani de la moartea prințesei Diana. A fost una din cele mai respectate figuri din regalitate la nivel internațional. S-a implicat într-o serie de campanii umanitare, iar în ultimele ei zile a vorbit deschis despre traficul de arme în care era implicat Regatul Unit.

0