Ce a apărut pe cer la răsăritul soarelui. E prima oară când oamenii au văzut asta – VIDEO

Un fenomen care a avut loc pe 5 noiembrie anul acesta le dă bătăi de cap internauților. O înregistrare video live de pe webcamsdemexico din Guadalajara, Mexic, a arătat un răsărit de soare neobișnuit.

Misteriosul răsărit de Soare din Guadalajara, Mexic

O formațiune mare de ceață și nori a acoperit zona. Mai multe surse de lumină necunoscute au fost observate, în afară de lumina Soarelui care era pe punctul de a răsări.

În fundal s-a putut observa și un vulcan, însă vulcanul nu putea fi activ. Internauții susțin că imaginea arată cât se poate de limpede faptul că se folosesc geoinginerii pentru a acoperi anumite apariții, pentru a ascunde obiectele necunoscute ce s-au tot remarcat în apropierea Soarelui.

Cum era de așteptat, a apărut și teoria potrivit căreia anumite obiecte ar fi lansat din sfera planetei Nibiru care se apropie de Pământ.

CITEȘTE ȘI: Ce s-ar întâmpla dacă s-ar deschide o gaură neagră deasupra Pământului

Ce a apărut pe cer după cutremurele din ultimele zile. SEMNUL care terifiază lumea

Cutremur de 7.2 grade! A devastat 3 țări: Cel puţin 207 de morţi şi 1.700 de răniţi! Orașe întregi au rămas fără curent și comunicații

Spectacol pe cer. Ultima oară s-a întâmplat asta în 1918

Videoclipul a fost postat imediat pe Youtube, iar în fundal pare să apară într-adevăr o planetă. Indiferent de care este adevărul despre această apariție, este clar că fenomenul impresionează. Iată imaginile surprinse de camera web:

Nu este prima dată când se vorbește despre fenomenul Nibiru. Conspiraționiștii susțin că pe această planetă trăiesc reptilienii, extratereștrii care au intervenit în evoluția vieții umane de pe Terra.

CITEȘTE ȘI: Conspirația Nibiru, reactivată în mediul online de o confirmare făcută de NASA

Lumea a fost dintotdeauna curioasă. Oamenilor le plac poveștile fanteziste și nu e nimic rău în asta câtă vreme nu cred chiar tot și nu îi panichează pe ceilalți.

Mediul online a ”înnebunit” din nou după ce astronomii de la NASA au făcut un anunț interesant. Oamenii de știință au descoperit o planetă imensă, cam cât jumătate din Soarele sistemului nostru solar.

Planeta a fost denumită NGTS-1b și se află la 600 de ani lumină față de Pământ, scriu cei de la Daily Mail.

Cercetătorii au calculat dimensiunile planetei folosind calcule specifice geometriei spațiale și au constatat că un astfel de corp ceresc nu ar trebui să existe.

De la această știre la reactivarea conspirației Nibiru, pe care ar trăi extratereștri reptilieni, a fost doar un click distanță.

Pentru cei care nu cunosc teoria, o reamintim pe scurt. Trebuie spus că persoana care a popularizat această teorie potrivit căreia reptilienii se vor întoarce pe Pământ după o coliziune a planetei lor cu Terra este chiar un fost om de știință, astronom de profesie, Carl Sagan.

Acesta a profețit, folosindu-se de informațiile tehnice pe care le-a avut, apropierea planetei Nibiru de Terra. Impactul pe care această planetă-monstru l-ar avea asupra planetei noastre doar apropiindu-se s-ar traduce, zic unii, prin cutremure, inversarea polilor magnetici, inundații de dimensiunile potopului biblic. Acum, fiecare crede ce vrea și în ce vrea.

0