Cazul Dana Sedgewick, femeia care era să își piardă picioarele din cauza epilatului

Cazul Dana Sedgewick a intrat în atenția medicilor în urmă cu ceva timp. Femeia era să își piardă picioarele din cauza unui obicei banal, pe care îl au toate femeile.

Cazul Dana Sedgewick a uimit lumea medicală

Sedgewick a optat să se epileze cu un aparat de ras, așa cum multe femei fac pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Dana s-a tăiat foarte tare cu lama. Zona în care s-a tăiat s-a înroșit imediat. I s-a mai întâmplat și cu alte ocazii și a sperat că-i va trece.

Nu a dat mare importanță acestui mic incident. La câteva ore însă i-a apărut o erupție cutanată care a căpătat o culoare închisă. Femeia s-a infectat, iar medicii i-au spus că s-a pricopsit cu o fasceită necrozantă.

Medicii au intervenit de urgență ca să îndepărteze straturile de necroză, iar femeia s-a îmbolnăvit atât de tare încât a intrat în septicemie. Șansele de supraviețuire erau minime. Au cedat treptat mai multe organe, printre care și rinichii. Pe lângă toate aceste probleme, femeia mai avea și insuficiență cardiacă.

Într-un final, după săptămâni întregi de rugăciune, Dumnezeu a făcut minunea. Femeia s-a vindecat în mod neașteptat, iar medicii și-au făcut cruce când au văzut că își revine, asta după ce i-au dat puține șanse de supraviețuire, scrie Daily Mail.

CITEȘTE ȘI: Un bebelus era sa moara din cauza mamei sale. Ce au descoperit medicii in laptele matern

CITEȘTE ȘI: A pierdut JUMĂTATE DIN CORP după ce era să moară. Cum arată acum această femeie – IMAGINILE SUNT DRAMATICE!

„La fel ca multe alte femei, m-am epilat în zona inghinală înainte să merg la plajă. Nu era nevoie să intervin prea mult, așa că m-am grăbit la epilare. Am folosit un aparat de ras nou-nouț, dar, peste week-end, m-am simțit foarte rău și am observat o pustulă mică în zona inghinală care sângera continuu.

Nu m-am speriat prea tare, pentru că mi s-a întâmplat de nenumărate ori să mă irit la epilat. Nu m-am gândit nicio clipă că această peripeție putea să mă coste viața!”, a declarat femeia pentru Daily Mail.

0