Au găsit în curtea casei o jucărie ciudată. Când s-au apropiat de ea au găsit un bilet și mai bizar

Într-o dimineață, când a tras perdeaua la fereastră a observat o jucărie ciudată în curte, sub formă de căluț. Când s-a apropiat a descoperit și un bilet mult mai bizar.

Ce era scris pe bilețel

Un căluț de jucărie a fost găsit abandonat într-o grădină din Camberley, Surrey, Anglia. Când oamenii s-au apropiat să vadă mai bine, au descoperit un bilet la fel de ciudat.

„Pentru o fetiță specială, cu dragoste de la Sophie, pentru că am căzut de acord: eu te binecuvântez pe tine și tu pe mine.”, scrie Mirror.

Oamenii au anunțat autoritățile, pentru că nu știu cum să interpreteze această pățanie. Oamenii legii încearcă acum să afle de unde a apărut fantomatica jucărie, potrivit antena 3.

Sursa foto: Facebook/Surrey Heath Beat

Articol pe aceeași temă: A văzut o mireasă în parc stând lângă o valiză. Când a plecat, ea a lăsat un bilet. După ce l-a citit a început să plângă

Într-o zi se plimba prin parc și a văzut o femeie îmbrăcată în rochie de mireasă. Ea stătea singură lângă o valiză. I-a urmărit fiecare gest, iar la un moment dat mireasa, care purta și o mască, s-a ridicat și a plecat. În acel loc, ea a lăsat un bilet.

Biletul lăsat de mireasă explica totul
„Te-aș fi iubit pentru totdeauna. Ți-am fost partener de viață prin multe urcușuri și coborâșuri. Trebuie să ne iubim întâi pe noi pentru a putea iubi cu adevărat și pe altcineva, iar eu sunt înfometată, dragostea mea.”Scrisoarea se termina cu o metaforă: ,,Lotusul se ridică din nămol și întuneric – și tu o poți face. Scutură-te de prietenul numit numit băutură, pentru a trăi. Te iubesc.”

Masca este pentru tăcere
Mireasa mascată a spus că a fost victima violenței din prima parte a vieții sale, de la copilăria ei până la ultima relație. Ea a spus că a experimentat violență fizică, sexuală și emoțională.

Acțiunea sa are ca subiect violența domestică. Ea dorește să împuternicească alte femei să vorbească, să ajute sau să înceapă propriile călătorii de vindecare.

“Sper să-i inspire pe alții să-și scrie propriile lor scrisori anonime sau să-și găsească propriul mod de a trăi și de a elibera răul care a fost impus și nu ar trebui să le aparțină.”, ​​a scris ea.

Articol pe aceeași temă: Un baietel de cinci ani a lasat un bilet sfasietor la usa unei femei. Aceasta il cauta

Un baietel de numai cinci ani din Washington a furat clopoțeii de vânt de pe veranda unei femei. Pentru a-si cere iertare pentru gest, copilul a lasat un bilet neobisnuit si emotionant la usa femeii.

Motivul sfasietor pentru care baietelul i-a scris un bilet femeii

Biletul, care avea alaturi si o bancnota de cinci dolari, scria:

”Imi prezint scuzele ca v-am furat clopoteii de vant! Mama noastra a murit si ei ii placeau fluturasii, asa ca sora mea a luat clopoteii si i-a pus la geamul casei noastre. Imi pare rau, acestia sunt toti banii pe care ii am. Va rog sa nu fiti suparata pe noi.- Jake”

Miscata de gestul baiatului, femeia a postat un mesaj pe o pagina de socializare, in speranta ca il va gasi. Chrissy Marie Wright nu a fost deloc furioasa, de fapt ea voia sa-i inapoieze banii lui Jake.

“Jake, eu nu stiu cine esti, dar poti veni sa-ti dau banii inapoi. Eu am avut trei cplotei de vant. Acum mai am doi si unul vreau sa ti-l daruiesc, asa incat si tu si sora ta sa aveti cate unul si eu unul. Nu sunt nebuna, asa ca va rog sa veniti la mine acasa.”, a scris ea pe o retea de socializare. Postarea sa a devenit rapid virala.

Chrissy a declarat pentru o un post local ca si ea si-a pierdut mama cand avea 5 ani asa ca intelege durerea prin care trece micul Jake. Ea a înfiintat si un grup de Facebook care se numește “Flururii lui Jake” pentru a-l gasi pe baietel si pentru a-l ajuta.

0