Au apărut microcipurile implantate în piele. Marii preoți au avut dreptate!

Se spune că de ce ne e frică nu scăpăm, iar această zicală se adeverește de fiecare dată cu trecerea timpului.

Microcipurile, deja o realitate

În urmă cu 11 ani, în 2006, în România s-a creat o adevărată isterie în legătură cu introducerea microcipurilor în piele. Preoții au avertizat atunci că acesta e primul pas spre formarea unui guvern mondial care va controla fiecare persoană prin aceste CIP-uri.

Se pare că primul pas s-a făcut deja într-o țară europeană. Este vorba despre Suedia, țară care introduce microcipurile implantate în piele pentru plata biletelor de tren.

Compania de căi ferate din Suedia a introdus biletele sub formă de microcip. Acestea se implantează în pielea călătorilor.

CITEȘTE ȘI: Adevărul neștiut despre clarvăzătoarea Baba Vanga

CITEȘTE ȘI: Maria Ghiorghiu, profeție șocantă pentru vara aceasta

Aceste microcipuri sunt testate pentru moment pe angajații companiei de căi ferate din Suedia, însă patronii spun că va avea mare succes și la navetiști.

Este vorba de plata contacless (fără contact) sau cu telefonul mobil. 130.000 de suedezi care călătoresc zilnic cu trenul vor plăti mult mai ușor biletele de tren cu ajutorul microcipurilor din piele.

Tehnologia presupune activarea de către un dispozitiv de citire aflat la câțiva centimetri distanță a unei cantități mici de date care se transferă folosind unde electromagnetice. E vorba de un cod unic de identificare a pasagerului.

Microbiologul Ben Libberton spune că „e relativ neclar cum anume vor fi folosite, ce fel de informație va fi transferată de pe aceste cipuri și unde va ajunge informația”, scriu ziarele suedeze.

0