A fost in coma timp de 15 ore si a revenit la viata cu cateva minute inainte de a ajunge la crematoriu!

A fost pronuntat mort dupa ce a stat in coma timp de 15 ore, dar si-a revenit cand era la morga, pregatit pentru a fi dus la crematoriu!

Bebelusul din imagine, pe nume An An, s-a nascut in China si a revenit la viata dupa ce a stat in coma timp de 15 ore. Din fericire, si-a revenit cu cateva minute de a fi incinerat, dupa ce fusese declarat mort!

S-a nascut pe 8 ianuarie, prematur si cantarea mult mai putin decat un copil normal. A petrecut 23 de zile intr-un incubator la un spital din China si parintii au decis sa il duca acasa dupa o luna, pentru inceputul noului an chinezesc. Din pacate, starea lui s-a deteriorat.

Tatal bebelusului spune, conform Daily Mail, ca cel mic a devenit palid si a fost nevoie sa mearga din nou la spital cu el, pe 4 februarie. In aceeasi zi, medicii au spus ca acesta in stop cardiac si l-au declarat mort.

Citeste si: Marturia unui barbat care a fost in MOARTE clinica: „Am fost in Rai si am vorbit cu Dumnezeu…”

Citeste si: I-a spus mamei sale ca cineva ii vorbeste in timpul noptilor. Descoperirea facuta a speriat-o de moarte!

Spitalul i-a pregatit certificatul de deces, iar tatal a fost nevoit sa isi vada copilul nou nascut dus la morga… Fara sa stie ca acesta era in coma.

Prin acest act bebelusul care a fost in coma a fost trimis la morga

Prin acest act bebelusul care a fost in coma a fost trimis la morga

Pe 5 februarie, dupa 15 ore de cand fusese declarat mort, un reprezentant al personalului de la morga a spus ca l-a auzit pe bebelus plangand, in timp ce il pregatea pentru… incinerare. Conform Daily Mail, acesta a declarat: „Cand l-am scos de la morga, credeam ca mi se pare ca aud sunete. Am vrut sa il imping spre crematoriu si sunetul a devenit mai tare. Am deschis containerul si l-am vazut miscandu-se, asa ca l-am anuntat pe tata ca bebelusul e inca viu.”

Bebelusul care a fost in coma timp de 15 ore a ajuns din nou la spital, dupa ce a stat in morga la o temperatura de -12 grade celsius. Medicii spun ca nu isi pot explica ce s-a intamplat si ce l-a salvat de la moarte, dar au descris evenimentul drept un miracol. Bebelusul este acum la terapie intensiva.

0