De ce se îndrăgostesc oamenii. Te-ai fi gândit că există o legătură între frustrare și dragoste?

O relație umană onorabilă – adică una în care doi oameni au dreptul să folosească cuvântul “dragoste” – este un proces delicat, adesea înspăimântător pentru ambele persoane implicate. Este un proces de rafinare a adevărurilor pe care le pot spune reciproc.

De ce ne îndrăgostim?

Printre interacțiunea dintre emoție și teroare, dorință și dezamăgire este și faptul că drumul nostru spre acest adevăr rafinat reciproc trebuie să fie printr-o ficțiune necesară.

Ne îndrăgostim nu numai de o persoană, ci și de o fantezie despre modul în care persoana respectivă poate umple ceea ce lipsește din viața noastră.

Toate poveștile de dragoste sunt povești de frustrare … Să te îndrăgostești trebuie să-ți reamintești o frustrare pe care nu ai știut că ai avut-o. Ai vrut pe cineva, te-ai simțit lipsit de ceva, și apoi pare să fie acolo.

Și ceea ce este reînnoit în această experiență este o intensitate a frustrării și o intensitate a satisfacției. Este ca și cum, ciudat, așteptați pe cineva, dar nu știați cine ați fost până când a sosit acea persoană.

Indiferent dacă știai sau nu că există ceva care lipsește în viața ta, veți afla atunci când te vei întâlni cu persoana pe care o dorești.

Persoana de care te îndrăgostești cu adevărat este bărbatul sau femeia din visele tale. Ai visat înainte să o întâlnești. Nimic nu vine din nimic, ci din experiența anterioară, atât reală, cât și dorită.

CITEȘTE ȘI: Ea e femeia de care se îndrăgostesc toți bărbații! A avut peste 1.000 de relații

O recunoști cu o asemenea certitudine pentru că deja într-un anumit sens o cunoaști. Pentru că ai așteptat-o , te simți ca și cum ai cunoscut-o dintotdeauna, dar, în același timp, ea este destul de străină pentru tine. Îndrăgostiții sunt corpuri străine cunoscute.

Oricât de mult îți dorești, sperând și visând să te întâlnești cu visul tău, numai atunci când îl întâlnești, vei începe să îi simți lipsa. Se pare că prezența unui obiect este necesară pentru a face simțită absența acestuia.

Un fel de dorință ar fi precedat sosirea lor, dar trebuie să vă întâlniți pentru a simți forța deplină a frustrării în absența lor.

Articole pe aceeași temă: Iubitul ei a ascuns un mesaj secret in scrisorile de dragoste pe care i le-a trimis. Doi ani mai tarziu, a aflat despre ce era vorba

Tim Chee si Candice au fost prieteni mai multi ani, pana cand, in 2013, relatia lor s-a schimbat si au devenit un cuplu. De atunci, au inceput sa isi trimita scrisori de dragoste. Apoi, intr-o zi din 2015, barbatul a susprins-o pe iubita lui cu o excursie.

Au mers pe Insula Hamilton pentru un picnic in locul in care a avut loc prima lor intalnire. Femeia nu stia ce surpriza o asteapta si ce rol vor juca scrisorile de dragoste pe care iubitul ei i le-a scris de-a lungul timpului.

Care era mesajul secret din scrisorile de dragoste primite de la iubitul ei

Mai jos vei gasi traducerea povestii pe care a spus-o femeia ce a fost surprinsa de mesajul secret din scrisorile iubitului ei.

“Totul a inceput cu o vacanta surpriza pe Insula Hamilton, apoi un picnic surpriza in Golful Watson (locul in care a avut loc prima noastra intalnire). Apoi au aparut scrisorile. Motivul intregii povesti este acela ca sunt greu de surprins (cumva imi dau seama foarte usor ce se intampla!). Iar Tim a vrut sa ma surprinda cand a avut loc cererea in casatorie.

Eu si Tim mereu ne-am scris scrisori de dragoste pentru a ne exprima sentimentele. Nu pentru ca eram departe unul de celalalt. Dar voiam sa ne asternem sentimentele pe hartie pentru a avea amintiri tangibile la care sa ne intoarcem candva. Nu stiam ca aceste scrisori care imi erau adresate fusesera planuite inca de cand am inceput sa formam un cuplu.

M-am trezit in dimineata zilei de 16 decembrie cu o scrisoare langa mine. Mi se cerea sa ma imbrac si sa ies cand sunt pregatita. Imediat ce am deschis usa, am gasit petale de trandafiri si lumanari peste tot. Inima imi batea foarte tare si stiam ce urmeaza.

“Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale pe sotul meu”
M-a intampinat cu un zambet in timp ce coboram scarile. Am mers in sufragerie si a pus pe masa toate scrisorile pe care l-e ascris pentru mine. Le-am citit pe fiecare si ne-am amintit unele lucruri care s-au intamplat pe parcursul perioadei in care am fost impreuna.

Dupa ce le-am citit, a aranjat cu grija scrisorile si mi-a cerut sa ma uit. Literele cu care incepeau scrisorile formau intrebarea “Will you marry me?” (“Vrei sa te casatoresti cu mine?”).

Iubitul ei a ascuns un mesaj secret in scrisorile pe care i le trimitea. doi ani mai tarziu a aflat despre ce era vorba si nu ii venea sa creada.

Iubitul ei a ascuns un mesaj secret in scrisorile de dragoste pe care i le-a trimis. Doi ani mai tarziu, a aflat despre ce era vorba.

Am izbucnit imediat in lacrimi de fericire pentru ca mintea mea nu putea intelege cum poate cineva sa ma iubeasca atat de mult. O persoana atat de sincera, atenta si romantica. Prima scrisoare a fost compusa la mai putin de o saptamana de cat am inceput sa formam un cuplu. Ceea ce insemna ca a stiut de la inceputul relatiei ca vom ajunge in acel punct in care eram atunci.

Ii sunt recunoscatoare lui Dumnezeu ca mi l-a scos in cale pe sotul meu. Ca sa ma protejeze si sa ma iubeasca asa cum face el.”

In octombrie 2016, cei doi s-au casatprit in Sydney, Australia.

0