Drama prin care trece Brigitte Sfăt. Partenera lui Ilie Năstase a confirmat zvonurile - Revista Teo

Drama prin care trece Brigitte Sfăt. Partenera lui Ilie Năstase a confirmat zvonurile

Brigitte Sfăt trece prin momente destul de grele. Mama ei are probleme de sănătate, iar această informație a fost confirmată chiar de partenera de viață a lui Ilie Năstase.

În ultima vreme s-a tot scris despre problemele de sănătate ale mamei timișorencei, însă până acum nu a existat nicio confirmare cu privire la acest subiect.

„Am fost alaturi de mama. A avut o perioada dificila, din punct de vedere al sanatatii. Foarte dificila. Acum este ok. Deocamdata, multumesc lui Dumnezeu, este bine, da.

Nu vreau sa vorbesc mai mult pentru ca nu este vorba despre mine si cred ca ea nu ar dori sa se stie”, a declarat vedeta pentru wowbiz.ro.

Brigitte și-a vizitat mama înainte de 8 Martie, căreia i-a dus flori și a încântat-o cu prezența ei. Partenera celebrului tenismen a spus cum a reacționat mama ei când a văzut-o.

CITESTE SI: Scandal! Brigitte a publicat un schimb de mesaje dintre ea și Amalia Năstase

„Am vazut-o pe mama, i-am dat cadoul de 8 martie. Nu am cum sa fiu cu ea, de “Ziua mamei” ca ne despart 600 de kilometri. Ea locuieste la Timisoara”, a mai declarat Brigitte pentru același site.

În 2015 și Brigitte a avut probleme de sănătate

„In urma unor investigatii, cu cateva zile in urma, am aflat ca in interiorul corpului meu se dezvolta doua tumori si este necesara o interventie de extirpare.

Nu stiu de ce Dumnezeu a ingaduit acest lucru, dar, inainte de a merge mai departe, vreau sa cer iertare tuturor celor ce le-am gresit prin vorba sau prin fapta şi vreau sa-i cer lui Dumnezeu ragaz, pentru a indrepta lucrurile.

Vreau sa-i cer scuze in primul rand mamei mele, pe care am necajit-o de multe ori, fostului meu sot, Ovidiu, ca nu i-am dat sansa mai des sa fie alaturi de fetita noastra, fostei sotii a sotului meu, ca am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reuşit sa-i ofer toata dragostea de care are nevoie si tot odata sa-i multumesc lui Ilie ca ma sustine neconditionat in aceasta incercare”, a scris Brigitte pe contul ei de Facebook.

0