Zodiile care vor fi infidele în 2018. De cine trebuie să te ferești

Zodiile care vor fi infidele în 2018. Orice relație are urcușuri și coborâșuri. Însă, nu există nimic mai dăunător într-o relație decât infidelitatea. Odată ce unul dintre parteneri a călcat strâmb, încercarea de a recâștiga încrederea poate fi dificilă și în cele mai multe cazuri imposibilă.

TOPUL ZODIILOR INFIDELE ÎN 2018

BERBEC

Acești nativi sunt firi impulsive, entuziaste şi îndrăzneţe. La începutul relaţiei au tendinţa de a se purta ca niste adolescenți la prima dragoste, lucru care s-ar putea să le placă și partenerelor.

Cu toate acestea, pe măsură ce relaţia avansează, Berbecul se poate schimba şi poate deveni egoist, arţăgos şi dominant. Se plictiseşte foarte repede de partener, mai ales dacă nu sunt compatibili din toate punctele de vedere.

SCORPION

Persoanele născute în zodia Scorpion sunt foarte imprevizibile şi pline de toane, uneori sunt chiar neînţelese de către cei din jur. Enigmaticul Scorpion este mai mereu măcinat de conflicte interioare, iar partenerul acestuia va trebui să depună ceva efort pentru a-l înţelege.

Este un partener încăpăţânat şi dominant, uneori devenind nerăbdător şi aspru. Dacă este trădat în dragoste, Scorpionul va reacţiona dur.

CAPRICORN

Nici Capricornii nu sunt cei mai fideli parteneri. Adoră sa experimenteze cât mai mult şi nu se vor da în lături de la aventurile de o noapte. Nativii in Capricorn iubesc libertatea şi schimbarea, aşa că se vor îndrăgosti cu adevărat destul de greu.

La începutul relaţiei sunt foarte darnici cu partenerii, însă pe măsură ce timpul trece, Capricornii îşi pierd interesul fata de partenerul de viaţă.

VĂRSĂTOR

Vărsătorii sunt printre cele mai infidele zodii. Adoră libertatea şi nu vor sta lângă un partener care nu înţelege acest lucru şi care încearcă să îl controleze.

Atunci când vrea ceva, îşi pune mintea la contribuţie şi obţine ce-şi doreşte, fără a conta pe cine răneşte. Într-o relaţie, Vărsătorul este cel care domină, aşa că nu încerca să îl controlezi, deoarece te vei alege numai cu certuri şi neînţelegeri.

Pot trece foarte uşor de la o relaţie la alta, dacă partenera actuală nu îi oferă tot ce îşi doreşte.

Cele 2 zodii care NU SE VOR ÎNȚELEGE deloc în 2018

Două zodii se vor afla la poluri opuse în anul 2018. Pe tot parcursul anului e preferabil să se evite.

Sunt dispuse la tot felul de dialoguri, însă ambele sunt extrem de căpoase și cu greu vor ajunge la un numitor comun.

Este vorba despre cei născuți în zodiile Scorpion și Săgetător. Chiar dacă Săgetătorul vine imediat după Scorpion în zodiac, cei doi au mentalități complet diferite.

Scorpionul este o zodie de apă, iar Săgetătorul una de foc. După cum se știe, apa stinge focul, însă atunci când flăcările sunt prea puternice, Săgetătorii pot încălzi apa până la fierbere.

CITEȘTE ȘI: Top 6 zodii care isi vor gasi marea dragoste ONLINE in 2018

Săgetătorul și Scorpionul se pot înțelege doar dacă e vorba de bani. În afaceri, în discuții profesionale pot face o serie de compromisuri.

În relațiile personale, acești nativi au mult de pătimit. Amândoi se ceartă din nimicuri. Au talentul de a face scandal din orice subiect. Sunt extrem de înflăcărați și se aprind foarte ușor din orice motiv.

Săgetătorii sunt foarte înțelegători de felul lor, însă nu suportă mai deloc temperamentul Scorpionilor.

0