Voropchievici are o veste proastă pentru o zodie. Cine rămâne fără loc de muncă

Mihai Voropchievici a prezentat în horoscopul runelor realizat pentru emisiunea „Adevăruri ascunse” situația prin care va trece o zodie în aceste zile.

Voropchievici, avertisment pentru Fecioare

Voropchievici le-a avertizat pe Fecioare că trebuie să își schimbe ori locul de muncă ori domiciliul dacă vor să le meargă bine.

Fecioarele, de altfel, au traversat o perioadă ceva mai dificilă din punct de vedere emoțional în ultima vreme. Au încheiat anul 2017 în glorie, însă l-au început în agonie.

Fecioarele au de făcut o serie de schimbări pentru ele și nu pentru cei din jur. Nu de alta, dar anul 2018 este numai bun dacă vor să aibă succes. Trebuie să muncească din greu pentru fiecare reușită, să tragă tare.

CITEȘTE ȘI: Lună Nouă în Vărsător, pe 15 februarie. Cum sunt afectate zodiile

URANIA: De astăzi aceste zodii trebuie să aibă grijă. 3 fenomene astrale în același timp de astăzi de la 19:00

Sfatul săptămânii 12 – 18 februarie 2018. 4 zodii, în vizorul ”tribunalului popular”

Mihai Voropchievici a lansat semnale de alarmă și pentru ceilalți nativi. De exemplu, Balanțele trebuie să schimbe tactica până pe 18 februarie: „Unde au fost buni și blânzi, trebuie să mai bată și cu pumnul în masă”.

Cât despre Săgetători, și pentru aceștia are un mesaj: au multe drumuri de făcut și trebuie să fie mereu cu ochii în patru.

Și Vărsătorii trebuie să fie foarte atenți cum acționează. Nu de alta, dar pot trage concluzii pripite și își pot face singuri rău.

Și Berbecii au parte de schimbări majore și, vor nu vor, trebuie să se pregătească din timp pentru absolut orice.

Taurii, pe de altă parte, sunt puși în ipostaza de a tăcea, de a înghiți, de a nu lăsa pe nimeni și pe nimic să le facă rău. Au de făcut schimbări semnificative în viața lor și sunt suficienți de inteligenți să își dea seama ce e de făcut până pe 18 februarie.

0