Venus intră în Vărsător și umblă prin sufletele mai multor nativi

Venus intră în Vărsător pe 18 ianuarie și oferă celor mai mulți dintre nativi momente spectaculoase. Vor avea ocazia să se elibereze de energiile negative.

Venus este planeta iubirii, a tentațiilor și a erotismului și guvernează două semne zodiacale, Taurul și Balanța.

Prin urmare, în afară de zodia Vărsător, și acești doi nativi vor fi afectați de mișcarea astrologică a momentului. Taurul va căpăta mai multă încredere în propria capacitate de seducție.

Va trece prin momente foarte emoționante. Vor avea loc discuții clarificatoare cu privire la stadiul relației amoroase. Este posibil, de ce nu, ca unii Tauri, mai ales cei tineri, să înceapă o relație nouă.

Balanța se mai așază și ea din punct de vedere emoțional. Va avea parte de o serie de trăiri fantastice, de o serie de momente importante.

Vărsătorul deschide bine ochii în perioada următoare. Venus îi aduce prilejul să vadă adevărul și să înțeleagă mai bine anumite probleme sufletești.

CITESTE SI: Previziuni karmice 15-21 ianuarie 2018. Haosul continuă, dar este atenuat de mișcările venusiene

Previziuni karmice 2018 – Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Cum ridici VIBRAȚIA casei în care locuiești. Ritualuri benefice după Bobotează

Cum sunt afectați ceilalți nativi:

Berbecii vor ieși din anonimat și vor deveni mai vocali. Trebuie să aibă foarte mare grijă cui i se confesează pentru că apar trădători și mincinoși la tot pasul.

Racii și Gemenii au oarecum o soartă comună. Planeta Venus îi pune puțin în dificultate pentru că nu știu ce să aleagă pentru binele lor.

Din punct de vedere amoros, acești nativi au parte de trăiri intense și nu e vorba neapărat de iubiri noi, ci de urmele lăsate de o iubire sau o prietenie mai veche.

Leii pășesc cu încredere înainte și au parte de ceea ce își doresc. Vor fi extrem de ascultători, de perseverenți la locul de muncă. E posibil să urce în grad.

Fecioarele devin extrem de pasionale. Vor fi cuceritoare și îi vor ameți pe cei din jur cu vraja lor dintr-o singură privire. Fecioarele renasc din propria lor cenușă.

Scorpionii traversează o perioadă ceva mai complicată din punct de vedere sentimental, însă Venus îi mai aduce cu picioarele pe pământ.

Săgetătorii se gândesc serios să rupă anumite legături familiale pentru că au ajuns la concluzia că sunt fraierii de serviciu. Acești nativi trebuie să se concentreze asupra lor.

Capricornii și Peștii au destine complet opus. Cuplurile formate din Capricorn și Pești au riscul de a se despărți. Acest risc crește cu până la 90% deoarece Venus le aduce anumite adevăruri în față în momente critice.

Peștii vor dori altceva de la viață și vor exprima asta în sfârșit, iar Capricornii vor fi ceva mai pretențioși, mai fițoși, mai determinați să fie singuri, să stea ei cu ei, să mediteze.

Au ocazia să facă alegeri importante în viața lor, să se axeze mai mult pe carieră și vor avea de câștigat. Așadar, Capricornii și Peștii sunt cei mai afectați de intrarea lui Venus în Vărsător.

Aceste două zodii își vor schimba complet viața din toate punctele de vedere.

0