Venus intră în conjuncție cu Jupiter: 2 dintre zodii devin amante

Pe data de 13 noiembrie, Venus se va afla în conjuncție cu Jupiter. Efectele acestei ascensiuni le vom resimţi în viaţa de zi cu zi. Nici relaţiile cu cei din jur nu vor scăpa fără să fie afectate. Deşi această conjuncţie aduce beneficii astrale importante, există totuşi două zodii care se vor confrunta cu evenimente nefericite în viaţa de cuplu. Certurile şi neînţelegerile vor duce, din păcate, la despărţire.

Cele 2 zodii care se vor despărți vor fi mult mai sensibile în această perioadă, dar și mult mai predispuse să își înșele perechea. Iată tot ce trebuie să ştii despre cele două zodii care vor trece prin aceste momente grele.

Berbec

Îți vei da seama că relațiile adevărate se bazează și pe compromisuri. Astfel, vei deveni mai sensibilă și vei lua în considerare și părerea jumătății tale. Deși nu este de cele mai multe ori ușor, încearcă să porți discuțiile deschis, să fii cât mai clară și să eviți astfel neînțelegerile de la început. Dacă nu vei face acest lucru, atunci așteaptă-te și la reacții negative și discuții în contradictoriu.

Taur

Venus în conjuncție cu Jupiter îți va aduce multe momente tensionate în relația de cuplu. Astfel, vor apărea discuții în contradictoriu, care te vor face să te gândești dacă acesta este viitorul pe care ți-l dorești alături de perechea ta. Atunci când vorbiți, rar se întâmplă să o faceți pe un ton adecvat. Amândoi aveți reacții exagerate și vă enervați din orice lucru mărunt. Gândește-te bine la decizia pe care urmează să o iei și ia în considerare și părerea perechii tale.

Gemeni

Încearcă să nu îți ignori perechea în această perioadă și să îi spui tot ce ai pe inimă. Cu toții avem momente mai proaste, iar acest eveniment îți va strica cu totul dispoziția. A avea o persoană cu care să poți vorbi orice și în care să ai încredere este un dar. Profită de acest lucru!

Rac

Venus în conjuncție cu Jupiter te va ajuta să treci la o nouă etapă în relația de cuplu. Vei fi într-o dispoziție excelentă și îți vei face perechea să zâmbească în orice moment al zilei. Încearcă să te bucuri de mai multe activități relaxante împreună cu jumătatea ta în această perioadă și să profiți de această influență benefică pentru a vă întări legătura.

Leu

Lucrurile au început să se schimbe de mult timp. Indiferența ta te-a determinat să nu te mai conectezi atât de bine cu jumătatea ta și să lași flacăra să se stingă. Acest eveniment te va determina să îți iei inima în dinți și să vorbești cu jumătatea ta despre tot ce ai pe suflet. Fii curajoasă și spune-i despre visurile tale și despre ideile pe care le ai. Vei vedea că dragostea încă mai există!

Fecioară

Acest eveniment benefic îți va aduce o mare satisfacție sufletească pe plan sentimental. Vei simți fluturași în stomac, iar inima îți va fi plină de dragoste. Petrece-ți această zi împreună cu cel drag și lasă astrele să te apropie mai mult de jumătatea ta.

Balanță

Ai o idee extrem de clară despre cum ar trebui să fie relația ta, însă faptul că acest lucru nu prea este înțeles de cel drag te enervează la culme. Spune ceea ce te deranjează, fii clară și concisă, dar ferește-te de gesturile agresive. Ai șanse mari să te desparți de persoana dragă și tocmai de aceea este important să vorbești deschis și pe un ton calm.

Scorpion

Ai o carismă care atrage, iar acest lucru te va propulsa mereu în centrul atenției și îți va aduce mulți admiratori. Deși asta te face să te simți bine, poate fi o amenințare pentru relația ta. Gelozia și discuțiile în contradictoriu nu vor înceta să apară. Încearcă să îl convingi pe cel drag că el este singurul din viața ta și că nu te mai interesează niciun alt bărbat.

Săgetător

Vei trăi cele mai frumoase clipe din viața ta alături de persoana iubită, iar principala cauză va fi Venus în conjuncție cu Jupiter. În acest moment, nu mai există nicio limită în relația pe care o ai, iar asta te face să crezi că totul este posibil. Acum este momentul să iei cele mai bune decizii și să te bucuri de influența pozitivă a astrelor.

Capricorn

Ești foarte sensbilă la nevoile familiei. Totul este plin de armonie și te bucuri de iubirea necondiționată a persoanei dragi. Bucură-te de acest echilibru, dar și de liniștea din relația de cuplu. Totuși, nu lăsa problemele să se rezolve de la sine. Implică-te mai mult!

Vărsător

Te vei simți abandonată, iar Venus în conjuncție cu Jupiter va accentua acest sentiment de singurătate. Încearcă să nu dai vina pe partenerul tău pentru programele voastre încărcate. Vorbește cu cel drag și găsiți o soluție. Dragostea și rutina nu merg mână în mână, și de aceea este indicat să schimbi ceva.

Pești

Te vei gândi la posibilitatea despărțirii de mai multe ori. Totuși, sentimentele care încă te mai leagă de cel drag te vor împiedica să iei o decizie. Încearcă să vorbești cu perechea ta despre toate lucrurile care te supără și să luați o hotărâre împreună.

Venus în conjuncție cu Jupiter va schimba viața amoroasă a zodiilor. Ține cont de aceste informații și bucură-te de influențele pozitive ale acestui eveniment!

0