Sfatul zilei 29 septembrie 2017. Peștii sunt în vizorul astrelor

Peștii sunt irascibili și din cauza tonului folosit au de pierdut. Citește sfatul zilei 29 septembrie 2017 pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Nu mai pleca urechea la tot ce se zvonește. În primul rând îți faci rău ție și în al doilea rând riști să te cerți cu persoane, care nu au nicio vină. Dacă sunt lucruri ce te deranjează, cel mai bine ar fi să comunici! Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Oricât de mult ți-ai dori să fii în locul colegului sau vecinului tău, nu-l urî pentru ceea ce are. Mulțumește-te cu ce ai tu și luptă să fii deasupra celor din jur! Satisfacția că ai ajuns acolo pe forțele proprii va fi mult mai mare! Numărul norocos al zilei: 2.

CITEȘTE ȘI: Horoscop 29 septembrie 2017. Ascensiune rapidă pentru Capricorn

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

În ultima vreme, mintea îți zboară tot mai des la întâmplări din trecut? Nu ar fi rău dacă nu ai pica în melancolie. Învață să trăiește fiecare clipă din prezent, ca să-și poti acoperit amintirile din trecut cu altele mult mai frumoase. Numărul norocos al zilei: 12.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ești indispus și orice se petrece în jurul tău te enervează. Înainte de a te răzbuna pe ceilalți pentru o stare proastă, gândește-te cât de rău îți va părea când ți se va întoarce spatele. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu te lăsa influențat de prima impresie. Poate persoana cu care interacționezi este emoționată, poate este stânjenită. Încearcă să nu mai judeci oamenii! Amintește-ți că nimeni nu este perfect! Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Dacă pui paie pe foc niciodată cearta nu se va termina. Găsește mereu calea spre liniște, în special dacă e vorba de mici tensiuni cu partenerul de viață. Numărul norocos al zilei: 19.

CITEȘTE ȘI: Zodia care va avea inima frântă în anul 2018

0