Sfatul zilei 23 septembrie 2017. Două zodii vor învăța o lecție de iubire

Fecioarele se supără din orice și trebuie să învețe să-și schimbe atitudinea. Altfel, vom rămâne singuri, pentru că cei din jur le vor evita. Citește sfatul zilei 23 septembrie 2017 pentru zodia ta!

ZODIA ZILEI: FECIOARĂ

Nu te mai supăra din orice , pentru că nu ai niciun motiv concret. Știi bine că nu este o atitudine potrivită, pentru că cei din jur se vor teme să mai interacționeze cu tine și vei rămâne singur. Numărul norocos al zilei: 3.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Dacă îți place de o persoană, dar îți este teamă sa interacționeză cu ea, nu vei obține curând răspunsul la întrebarea care îți fură nopțile de somn. Cheam-o la o cafea și spune-i ce ai pe suflet! Numărul norocos al zilei: 11.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Astăzi vei primi o veste care îți va da calculele peste cap. Nu ai încotro: sparge pușculița și reorganizează-ți bugetul. Numărul norocos al zilei: 5.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Tea-i certat cu un coleg de serviciu, un vecin sau un prieten și ești afectat. Nu aștepta un semn de la celălalt și chiar dacă nu a fost vina ta, fă tu primul gest spre împăcare. Te vei simți eliberat! Numărul norocos al zilei: 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai mai multă grijă de sănătatea ta! Încearcă să-ți acorzi mai mult timp, să te odihnești să te implici în activități care îți bucură sufletul. Numărul norocos al zilei: 17.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Dacă ai împrumutat bani de la o persoană ar fi bine să-i returnezi. Data viitoare când vei avea nevoie s-ar putea să nu mai primești ajutor. Numărul norocos al zilei: 6.

Citește continuarea în pagina următoare

0