Sfatul zilei 17 noiembrie 2017. Zi decisivă pentru Fecioare

E o zi extrem de importantă pentru nativii zodiei Fecioară. Citește sfatul zilei de 17 noiembrie 2017 și vezi ce te îndeamnă astrele să faci.

Sfatul zilei de 17 noiembrie 2017 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Prudența trebuie să fie principala ta armă în situația complicată cu care te vei trezi la ușă. Încearcă să vezi lucrurile cu obiectivitate, să nu te pronunți înainte de înfăptuirea anumitor lucruri. Numărul norocos al zilei: 10.

TAUR – O vorbă aruncată în vânt îți poate face mult rău. Ai talentul de a porni conflicte din nimic. Încearcă să îi înțelegi mai bine pe cei din jur, înainte să te trezești într-o dispută care se poate lăsa cu ceva ce nu îți dorești. Numărul norocos al zilei: 3.

GEMENI – Primești o veste bună legată de situația ta financiară. Informațiile care ajung la tine te fac fericit, iar când te uiți peste contul tău bancar parcă înțelegi că nu ai avut idei geniale degeaba. Numărul norocos al zilei: 7.

RAC – Proiectele înaintează cu viteza luminii. Trebuie să fii în priză astăzi mai mult ca niciodată. Fii atent. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU – Dacă stai toată ziua și te plângi de atmosfera din jurul tău, crezi că vei rezolva ceva? Tratează-i pe oamenii răi cu indiferență. Arată-le că greșesc ei prin atitudinea ta. Numărul norocos al zilei: 1.

CITESTE SI: Horoscop 17 noiembrie 2017. Scorpionii se află într-o situație complicată

Horoscop amoros pentru sfârșit de an. Ce cuplu surpriză apare în zodiac – VEZI COMPATIBILITĂȚILE!

Horoscopul banilor pentru sfârșit de an. Cine o va duce bine

Horoscopul țigănesc pentru final de an. Ce soartă vor avea zodiile

FECIOARĂ – Ești în fața unui nou început. E o zi decisivă pentru tine, o zi în care se tranșează multe aspecte legate de sentimentele tale și de rolul tău în poveștile altora. O iei de la zero și asta te încântă. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ – Nu te aștepta ca lucrurile să evolueze spectaculos din prima. Ca o afacere să meargă e nevoie de răbdare. Numărul norocos al zilei: 2.

SCORPION – Găsești portița de ieșire pe care o căutai de mult ca să ieși din malaxorul acuzațiilor ce ți-au tot venit în ultima vreme. Acum că scapi de mediul toxic în care te aflai, caută mai adânc în tine ca să realizezi ce ai de făcut pe mai departe. Numărul norocos al zilei: 13.

SĂGETĂTOR – Trebuie să te organizezi mai bine. Nu au sens amânările acum. Mai bine te apuci de o treabă și o duci până la bun sfârșit decât să o abandonezi. Numărul norocos al zilei: 2.

CAPRICORN – Atmosfera devine apăsătoare. Trebuie să faci o pauză, să îți găsești prieteni care să te asculte, care să te înțeleagă. Numărul norocos al zilei: 4.

VĂRSĂTOR – Îți vine o idee nouă și ar fi bine să te mândrești cu ea dacă vrei ca o persoană să investească în tine. Numărul norocos al zilei: 8.

PEȘTI – Pornești la drum cu strângere de inimă. Te așteaptă un parcurs interesant, așa că nu ar trebui să îți faci foarte multe griji. Ai încredere că totul va fi bine! Numărul norocos al zilei: 18.

0