Sfatul zilei 14 ianuarie 2018. Berbecii și Leii trec la împăcare

Citește sfatul zilei de 14 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Descoperă care sunt provocările momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 14 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – E timpul să îngropi securea războiului, să mergi mai departe, să faci lucrurile ca să fii împăcat cu tine însuți. Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR – Nimic nu se întâmplă pocnind din degete. Ai nevoie de puțin timp, de răbdare, de lucrurile elementare pentru a-ți reveni cu psihicul. Numărul norocos al zilei: 8.

GEMENI – Nu ai de unde să știi cine are dreptate în conflictul în care te trezești brusc. Poate că este momentul să crezi doar în tine, să îți urmărești propriile interese. Fă tot ce poți pentru a nu provoca rău acționând în necunoștință de cauză. Numărul norocos al zilei: 11.

RAC – Trebuie să mergi mai departe, să depășești reproșurile care vin din partea persoanei iubite. Trebuie să dovedești că ești o persoană matură, că nu te afectează totul. Numărul norocos al zilei: 3.

LEU – Fă pace cu persoanele care ți-au greșit. Trebuie să înveți să ierți, să dovedești că nu acționezi cu ranchiună. Numărul norocos al zilei: 6.

FECIOARĂ – Caută-ți o ocupație, fă tot ce poți pentru a trece mai departe, pentru a analiza lucrurile din plăcere. Cu alte cuvinte, găsește-ți un hobby, ceva care să îți umple timpul liber. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ – Ai înțeles, în sfârșit, cum funcționează sistemul de gândire a unei grupări din care faci și tu parte. Acum că știi care este jocul, fă tot ce poți pentru a-ți reveni. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Te lovesc anumite gânduri de plecare, de evadare, de a schimba complet totul în viața ta. Să știi că perioada asta este favorabilă unor astfel de schimbări în viață. Numărul norocos al zilei: 13.

CITESTE SI: Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – INTEGRAL. Mișcări importante pe plan profesional pentru acești nativi

Horoscopul amoros pentru luna ianuarie 2018. Șansele în dragoste ale fiecărei zodii

Horoscop Urania 13-19 ianuarie 2018. Venus intră în Vărsător – care sunt efectele

Horoscop 2018 Mihai Voropchievici: Record de divorţuri și certuri între aceste cupluri. Anul revoltelor, al împăcărilor-surpriză și al iubirii

Horoscop 2018 Minerva – Previziuni complete pentru fiecare zodie

SĂGETĂTOR – Rupe-te de rutina zilnică și încearcă să faci ceva diferit. Poți înova până și în felul în care pregătești mâncarea sau modul în care faci curățenie. Distrează-te făcând lucruri pe care trebuie să le faci. Fii inventiv! Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN – Trecutul nu trebuie să mai revină deloc în prezent. Lasă-l acolo unde este și fă tot posibilul să nu mai faci confuzii, să nu amesteci planul personal cu cel profesional, greșelile trecutului cu ale prezentului, și așa mai departe. Numărul norocos al zilei: 1.

VĂRSĂTOR – Ai parte de surprize plăcute și mai puțin plăcute azi. Este cazul să iei niște decizii ferme, să apeși pedala de accelerație pentru că nu mai poți continua în acest mod. Numărul norocos al zilei: 17.

PEȘTI – Azi e o zi benefică pentru schimbarea planurilor. E o zi numai bună să încerci lucruri noi, să îți programezi situații pe care să le treci bine.

0