Sfatul zilei 10 ianuarie 2018. Taurii trebuie să treacă la acțiune

Citește sfatul zilei de 10 ianuarie 2018 și află ce te îndeamnă astrele să faci. Află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 10 ianuarie 2018 pentru fiecare zodie:

BERBEC – Privește în interiorul tău ca să înțelegi ce ai de făcut cu tine. Ai nevoie să realizezi în sfârșit ce vrei cu adevărat de la viață. Numărul norocos al zilei: 8.

TAUR – Gata cu visarea! A sosit clipa să treci la acțiune. A venit momentul să faci ceva pentru îndeplinirea dorințelor tale. Nu mai lăsa totul la voia sorții. Norocul ți-l mai faci și tu din când în când. Numărul norocos al zilei: 11.

CITESTE SI: Horoscop 10 ianuarie 2018. O zi de poveste pentru acești nativi

Bărbații din zodiac predispuși la infidelitate anul ăsta

GEMENI – Nu te panica dacă o veche promisiune nu mai ajunge la punctul de realizare. Concentrează-te pe alte lucruri. Ai suficientă energie să o iei de la capăt. Numărul norocos al zilei: 2.

RAC – Ești în plin proces de creație și asta te încântă teribil. Vrei să demonstrezi că ești capabil de lucruri mărețe. Continuă să faci ceea ce îți place indiferent ce spune gura lumii. Numărul norocos al zilei: 1.

LEU – Compari greșit anumite situații și anumiți oameni din viața ta. Este cazul să te oprești și să analizezi lucrurile mult mai profund. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ – Pesimismul tău este destul de contagios. Ai mare grijă în cine îți pui încrederea. Fii concis atunci când vrei să exprimi ceva și fă-o fără să faci rău. Azi dai dovadă de maturitate, însă ai nevoie doar de un strop de pozitivitate. Numărul norocos al zilei: 5.

BALANȚĂ – Te-ai detașat de o situație complicată, iar acum dai de alta, de natură financiară. Pune bine banii la ciorap pentru că vin vremuri grele. Numărul norocos al zilei: 9.

SCORPION – Trebuie să înveți să fii un pic mai indiferent cu oamenii care ți-au făcut rău, cu persoanele care nu reprezintă nimic în viața ta pentru că ai avut parte doar de dezamăgiri în experiențele tale cu ele. Numărul norocos al zilei: 3.

SĂGETĂTOR – Un secret mai vechi, bine păstrat de altfel, iese la iveală. Ai grijă ce spui în legătură cu informațiile pe care le-ai deținut în tot acest timp. Poți cădea vinovat într-o situație în care ai vrut să faci doar bine. Numărul norocos al zilei: 7.

CAPRICORN – Lucrurile nu merg în direcția dorită și tocmai de asta e nevoie de o schimbare. Fă în așa fel încât deciziile tale să nu îi afecteze pe cei dragi (soț, soție, părinți, bunici, copii). Astăzi trebuie să întorci foaia și să iei taurul de coarne, pentru că altfel nu se mai poate! Numărul norocos al zilei: 6.

VĂRSĂTOR – Dacă te porți ca în povestea cu drobul de sare, riști să nu vezi realele pericole care te survolează. Numărul norocos al zilei: 4.

PEȘTI – Caracterul unui prieten îți cam dă de gândit. Nu știi dacă merită să îl creditezi de acum înainte, pentru că tot ce ți-a zis până acum s-a dus pe apa sâmbetei. Ar fi bine să te detașezi de problemele sentimentale ale celor din jur dacă nu vrei să fii o victimă colaterală. Numărul norocos al zilei: 18.

0