Previziuni karmice 15-21 mai 2017

Previziuni karmice 15-21 mai 2017. Pentru această săptămână se anunță o serie de schimbări. Majoritatea zodiilor vor simți o adevărată revoluție în sufletul lor.

Previziuni karmice 15-21 mai 2017

ZODIILE DE FOC

BERBEC – Acești nativi trebuie să se pregătească din toate punctele de vedere. Vor avea o evoluție profesională uluitoare. Se schimbă totul în viața lor.

LEU – E timpul ca acești nativi să învețe să-și drămuiască atent banii. Săptămâna e cu suișuri și coborâșuri pentru Lei.

SĂGETĂTOR – Săgetătorii devin mai responsabili, mai sigur pe deciziile lor, mai ancorați în realitate. Vor culege roadele muncii lor istovitoare.

ZODIILE DE PĂMÂNT

TAUR – Discuțiile fără perdea vor dispărea. Se anunță o suită de schimbări din toate punctele de vedere.

FECIOARĂ – Lucrurile se leagă încetul cu încetul. Nativii Fecioară trebuie să dovedească faptul că nu fac lucrurile cu rea intenție, chiar dacă aparențele spun altceva.

CAPRICORN – Din punct de vedere afectiv, Capricornii trebuie să se aștepte la ce e mai rău. Sentimental, vor trăi multe emoții puternice.

ZODIILE DE AER

GEMENI – Va fi o săptămână în care Gemenii vor simți că se plimbă pe nisipuri mișcătoare. Trebuie să fie extrem de atenți la tot ce se întâmplă în jurul lor.

BALANȚĂ – Balanțele se eliberează de stresul emoțional. Vor face pace cu ei înșiși și vor trece la o nouă etapă.

VĂRSĂTOR – Vărsătorii trebuie să învețe să nu mai fie atât de creduli. Acești nativi au nevoie de un moment de respiro.

CITESTE SI: Horoscop Minerva săptămâna 14-20 mai 2017

CITESTE SI: Horoscop mayas primavara 2017

ZODIILE DE APĂ

RAC – Problemele par să dispară pentru Raci, însă pot avea loc în continuare schimbări importante.

SCORPION – Multe regrete se vor naște în sufletele Scorpionilor. Aceste zodii au de dovedit o serie de lucruri în plan amoros.

PEȘTI – Pentru acești nativi se poate vorbi despre o săptămână mistică, o săptămână în care se vor întoarce la ceea ce au fost cândva.

0