Horoscop Urania 9 – 15 decembrie 2017. Marte va intra în Scorpion și afectează viața acestor zodii. Previziuni complete!

Horoscop săptămânal Urania pentru perioada 9 – 15 decembrie 2017. Astrologul vorbeste despre intrarea lui Marte în Scorpion și modul în care afectează viața zodiilor.

Urania a revenit în fața publicului său cu o nouă emisiune care se numeste „Uranisima” și este difuzată în fiecare duminică, de la ora 18:00, pe site-ul Libertatea. Mai jos regășiți horoscopul săptămânal pentru fiecare zodie.

Horoscop Urania 9 – 15 decembrie 2017- BERBEC

Între 9 și 11 decembrie dimineața atenția nativilor va trebui să se concentreze pe muncă iar starea lor de spirit va trebui să se adapteze exigențelor momentului care nu le vor permite nici relaxare, nici detașare; enervări, plictiseală, oboseală.

Pe 9 decembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului. Prezența Guvernatorului nocturn al Berbecilor în casa a VIII-a, a beneficiilor materiale, reprezintă o premisă importantă până la sfârșitul lunii ianuarie 2018 pentru toți cei care doresc să găsească o soluție la chestiunile bănești sau patrimoniale care nu s-au rezolvat în 2017.

Totuși, nu toate ideile care le vor trece prin minte, în această privință, vor fi și cele indicate să fie puse în practică.

Între 11 decembrie, după ora 07:01′, și 13 decembrie după-amiaza, posibile tulburări ale relațiilor parteneriale care pot fi puse la încercare de micile evenimente cotidiene sau de situațiile pline de disconfort generate de rivalități și ostilități care-i vizează, mai ales, pe cei care au o funcție sau exercită responsabilități ce intră în dezacord cu viziunea și interesele rivalilor.

Între 13 decembrie, după ora 15:59′, și 15 decembrie, unele persoane pot fi afectate material, social și/sau moral de decesul unui cunoscut.

Berbecii pot trece pe lângă situații cu grad sporit de risc pentru corpul lor fizic. Întreaga săptămână trigonul care se va realiza, la grad perfect, între Uranus și Soare, în jurul datei de 15 decembrie, poate provoca surprize legate de relația lor cu străinătatea (relații cu oameni și instituții, corespondență, întocmirea unor documente oficiale, ipostaze publice, călătorii), modificări la nivelul percepțiilor despre lume și viață, remodelare a conștiinței și viziune asupra viitorului socio-profesional personal.

Mercur, intrat în mișcare aparent retrogradă, le va permite să-și reașeze opiniile o bază solidă iar Saturn îi va ajuta să-și consolideze opiniile și să-și traseze direcții de viață pe termen lung.

Horoscop Urania 9 – 15 decembrie 2017 – TAUR

Între 9 și 11 decembrie dimineața, Taurii vor avea tendința să-și analizeze sentimentele „la rece”, să fie obiectivi, lucizi și, deseori, pragmatici în concluziile pe care le vor extrage din observarea atentă a celor dragi.

Grijă sporită dar manifestată oarecum obositor și insistent de către părinți în relația lor cu copiii. Perioadă bună pentru a finisa planuri și proiecte profesionale cu o componentă creativă și imaginativă, care au nevoie de un „ochi critic”.

Nu va fi vorba de un răstimp al expansiunii sufletești ci al atenției și metodei. Între 11 decembrie, după ora 07:01′, și 13 decembrie după-amiaza, dorință de reechilibrare organică prin prudență alimentară, terapii și tratamente corporale blânde, de întreținere sau recuperare.

Între 13 decembrie, după ora 15:59′, și 15 decembrie, stări de spirit iritate; nativii vor fi supărați din varii motive parteneriale, de aceea, nu trebuie să fie provocați mai ales că, din 9 decembrie, comportamentul și reacțiile lor vor fi marcate de Marte care va intra în zodia Scorpionului și va începe să își exercite influența în cadrul casei a VII-a, căreia îi va imprima o dinamică conflictuală și drastică.

Relațiile de parteneriat dificile sau care sunt complicate de dușmănii și rivalități, mai mult sau mai puțin explicite, vor da acum „în clocot”, punându-i pe nativi în situația să dea replici dure celor care îi atacă.

Se anunță o perioadă a conflictelor născute din motive subiective, greu de controlat; etapă a contestărilor ce planează asupra contractelor amenințate cu rezilierea.

Nu sunt indicate gesturile de forță care escaladează conflictele deja născute în căsnicie și care, în afara supărării și stresului, nu vor facilita vreun succes sau vreo rezolvare a tensiunilor.

Evoluție specială a proceselor. Posibile moșteniri; gesturi menite să reglementeze juridic sau financiar regimul donațiilor, al sponsorizărilor și finanțarea activităților desfășurate de nativi ceea ce poate presupune și revizuirea, pe ultima sută de metri, a unor clauze.

Horoscop Urania 9 – 15 decembrie 2017 – GEMENI

Între 9 și 11 decembrie dimineața, activități casnice sau organizarea unor evenimente de familie. Între 11 decembrie, după ora 07:01′, și 13 decembrie după-amiaza, Gemenii vor da dovadă de spontaneitate, de capacitatea de a inventa sau inova, de a improviza și a găsi soluții de ultim moment în cadrul unor activități artistice sau interpretative, de creație sau de proiectare.

Liberă mișcare a sentimentelor dar și nevoia, resimțită mai acut ca în alte dăți, de a da frâu liber convingerilor, tendințelor, dorințelor și înclinațiilor pentru activități care fac plăcere, le aduc satisfacție sau îi plasează pe nativi într-un alt registru de motivații și împliniri.

Între 13 decembrie, după ora 15:59′, și 15 decembrie, destul de multe prilejuri de enervare sau de îngrijorare la locul de muncă; posibile situații dificile, penibile sau nemulțumitoare, stârnite poate și de recenta intrare, în acest sector, a planetei Marte care va tranzita Scorpionul până la sfârșitul lunii ianuarie 2018.

CITEȘTE ȘI: Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 11-17 decembrie 2017. O săptămână dificilă, cu multe atenționări

Combinația Marte/Jupiter va da casei a VI-a a acestei zodii o greutate specifică, născută din posibilele pericole sau conflicte. Același tranzit le va mai influența Gemenilor starea de sănătate, aducând un risc sporit pentru răceli, viroze, infecții, tulburări endocrine.

Marele marcaj al acestei săptămâni provine de la tranzitele prin Săgetător ale planetelor care alcătuiesc patru opoziții la Soarele natal al Gemenilor. Astfel, casa a VII-a este pusă din plin la încercare: dialoguri, efervescență relațională, discuții pe teme principiu, normă, legislație, metodă.

Pot fi invocate acte, contracte, înțelegeri, minute, memorandumuri. În jurul datei de 15 decembrie unele idei și puncte de vedere pot fi supuse unor modificări, revizuiri sau concesii ori nativii înșiși pot face obiectul unor schimbări de atitudine ale partenerilor lor de dialog sau de proiect. Posibile decizii pe fondul unor procese ce ar putea fi, eventual, revizuite.

Citește horoscopul pentru toate zodiile AICI.

Săptămâna viitoare vine cu surprize pentru unele zodii, cu reușite, dar și cu vești proaste pentru altele. Care sunt zodiile cele mai afectate, dar și cine este în mare avantaj

Minerva, astrologul Revista Teo, a realizat in EXCLUSIVITATE horoscopul saptamanal pentru perioada 10 – 16 decembrie, iar majoritatea zodiilor au câteva zile de foc în săptămâna ce urmează.

BERBEC

O săptămână care pentru nativii Berbec poate debuta cu o serie de reuşite, pornind de la dobândirea unor bunuri pe care şi le doreau de multă vreme, până la schimbarea casei sau a maşinii.

Aceasta este latura lumească a vieţii, dar ei se regăsesc acum şi în plan spiritual, căutările lor îmbracă forma unor revelaţii pe care le aşteptau de ceva vreme. Toată impulsivitatea lor va păli în faţa energiei pe care o vor pune la bătaie pentru a se descoperi pe sine. Citeste continuarea.

TAUR

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Taur. Nu se mai simt bombardaţi cu tot felul de probleme, nu se mai simt stresaţi de apropierea vreunui termen limită şi nici nu mai sunt stresaţi de ideea că nu vor şti să echilibreze viaţa profesională cu cea sentimentală.

Mai mult, pentru unii dintre ei este perioada concediilor, şi lucrurile sunt cu atât mai relaxante, nu vor resimţi chiar atât de puternic retrogradarea lui Mercur. Citeste continuarea.

GEMENI

Nu aş spune că în tema astrală a acestor nativi s-a schimbat ceva în mod radical, putem vorbi de o continuitate a atmosferei de săptămâna trecută, sub rezerva că pentru unii, Luna în descreştere poate crea tulburări care ţin de modul cum ştiu să-şi administreze propria energie, cum ştiu să o dozeze ca să se folosească la maximum de ea.

Pentru a face progrese aşa cum îşi doresc, Gemenii trebuie să acţioneze calculat şi să nu se grăbească să tragă concluzii. Citeste continuarea.

RAC

Iată nişte nativi pe care i-aş numi mulţumiţi, dacă nu chiar fericiţi! Aş spune că le merge bine pe toate planurile, cu mici excepţii, pentru că viaţa se cere condimentată, dar aş spune că segementul afectiv, studiu, serviciul şi chiar sănătatea sunt foarte bine susţinute.

Cu un noroc ieşit din comun, dacă ne gândim că ar putea atinge înălţimi pe care niciodată nu le-au visat, dar acest noroc va trebui dublat de eforturi serioase. Problemele personale și aspectele emoționale vor fi dominante în această lună. Citeste continuarea.

LEU

Nu se poate vorbi chiar despre o relaxare totală, totuşi, în comparaţie cu săptămânile care au trecut, lucrurile s-au mai liniştit.

Cred că este o perioadă de reflecţie asupra a ceea ce a fost şi asupra a ceea ce va veni, un fel de răscruce, momente de cotitură pe care nu le încearcă decât odată la 12 ani, cei care au acum probleme au fost atenţionaţi încă de acum 12 ani, iar cei care acum încearcă să cuantifice sau să facă un bilanţ, vor realiza că semne au fost de foarte multă vreme, doar că nu au ştiut cum să le interpreteze. Citeste continuarea.

FECIOARĂ

Horoscop săptămânal Minerva 10-16 decembrie – Fecioară. Iată nişte nativi cu adevărat feiciţi! Deschiderea spre spiritualitate este remarcabilă pentru ei în această perioadă.

Va fi o săptămână creativă care se va împleti armonios cu o stare bună de sănătate, dar și cu îmbunătățirea imaginii de sine. Multe lucruri vor deveni clare pentru ei în această etapă a vieții, și în comparație cu luna precedentă, vor fi conștienţi de multe lucruri, poate mai mult decât oricând înainte. Citeste continuarea.

BALANȚĂ

Deşi şi aceşti nativi se mai relaxează, starea de tensiune nu dispare în totalitate. Axa socială rămâne în cotinuare viciată, încă nu este momentul să ia decizii importante legate de aceasta.

Favorizate continuă să fie femeile şi relaţiile pe care le cultivă. Posibilă câştigarea unor litigii, chiar nesperat aş spune, dacă lucrează în domeniu, vor fi actorii principali într-o serie de procese pe care le vor administra nu doar cu echilibru, ci şi cu o formidabilă intuiţie a momentului şi cu o cunoaştere excelentă a ceea ce înseamnă procedurile juridice. Citeste continuarea.

SCORPION

Deocamdată, și lor ar trebui să le meargă din plin. O perioadă fastă pentru cei care lucrează în domeniul relaţiilor externe, administraţiei, informaţiilor şi sănătăţii, domenii în care puterea este cea care impune calea.

Acum se concep strategii care să cuprindă segementele amintite, vin şi fondurile, nu trebuie decât să acţioneze. Personal vor trebui să lucreze, să nu se aşteapte ca altcineva să muncească pentru ei. Citeste continuarea.

SĂGETĂTOR

Aceşti nativi au un suflu extraordinar şi ajung să recupereze cam tot ce au pierdut în ultimii zece ani, fie că vorbim de aspectul profesional, fie de cel financiar sau relaţional.

Totuşi, să fie atenţi, nu cumva atunci când cred că au ajuns la capăt să se prăbuşească pentru că nu ştiu să-şi dozeze energia. Desigur, totul ţine de tema natală a fiecăruia, în general este greu de determinat cu claritate, exact, care sau cum vor alterna aceste perioade. Citeste continuarea.

CAPRICORN

În general, vor fi puşi în situații neobișnuite, din care vor ieşi normal, cu fruntea sus. Concluzia este că nu trebuie să le fie teamă de faptul că încă de la începutul săptămânii, multe dintre planurile lor nu vor părea fezabile, iar perspectivele de viitor vor părea iluzorii. Să nu abandoneze, ci să schimbe modul de abordare a problemelor şi să-şi continue dumul consecvent şi neabătut.

În sfera sentimentală și a emoțiilor este greu să spun ceva anume, deoarece, cunoscându-i pe nativii Capricorn, este greu să ghiceşti exact cum vor reacționa sau cum vor evolua. Citeste continuarea.

VĂRSĂTOR

Explorarea lucrurilor noi este pentru ei adevăratul capital şi să nu vă miraţi dacă găsesc şi în cel mai banal lucru ceva de analizat, de studiat, de anticipat. Vor obține ceea ce doresc, dar vor realiza, de asemenea, multe lucruri neaşteptate şi chiar ar putea realiza că de ani buni, greşesc, mergând pe un anumit drum.

Momentul va fi unul de cotitură şi probabil unul dintre cele mai importante ale ultimei luni ale lui 2017. Să nu le fie teamă să se vadă aşa cum sunt, să se accepte şi să ia lucrurile ca pe un dat divin. Citeste continuarea.

PEȘTI

Aceşti nativi îşi vor concetra atenţia, în această săptămână, pe cultivarea relaţiilor şi a susţinătorilor pe care îi au. Ba, aş spune că sunt la un pas să mai câştige şi alţii!

Alţii vor evada, iar în lumea lor şi cum de acolo văd lucrurile deformat, anesteziaţi parcă de nevoia lor de afectivitate, stau cuminţi aşteptând zile mai bune. Citeste continuarea.

0