Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – BERBEC

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – BERBEC. Vor face pași importanţi în sectorul profesional, dar și în ceea ce priveşte creșterea personală.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

În timp ce planetele îi încurajează să arunce o privire asupra a ceea ce funcționează și asupra a ceea ce nu, este posibil să nu reacţioneze imediat.

Va cere ceva timp și efort, dar vor simţi şi vor vedea creșterea profesională în următoarele luni. Sunt din ce în ce mai liniştiţi, mai degajaţi, mai preocupaţi să-şi trăiască viaţa şi să nu le mai pese de probleme, lucru excelent pentru psihicul lor.

Şi nici nu au de ce să-şi facă probleme, poate doar femeile pentru o serie de probleme care ţin de activitatea hipotalamusului şi implicit de debitul hormonal.

Pentru restul, săptămâna se exprimă printr-o reverie interioară, printr-o latură poetică a vieţii care îi îndeamnă să iubească şi să trăiască totul la intensitate maximă. Deh, semnele de foc.​

Şi la nivel de cuplu sau de familie se rezolvă acum o serie de mici amănunte care parcă le stăteau ca sarea în ochi.

S-ar putea să fie obișnuiți să se simtă responsabili și să controleze viața celor dragi, lecția lor este să permită ca viața să se întâmple în jurul lor.

Poate se simt frustraţi și nerăbdători, încrederea lor în ordinea naturală a lucrurilor va duce la rezultate excelente.Micile gesturi drăgăstoase sunt dovada iubirii, îşi vor face mici bucurii care ţin de viaţa în doi şi se vor simţi aşa cum nu s-au mai simţit ei din momentul când s-au cunoscut.

Deși vorbim de gesturi obişnuite, acestea sunt încărcate cu o anumită semnificaţie a momentului, ceea ce exaltă sufletul celor însetaţi de romantism.

Mai ales în zilele de 15 şi 16 ianuarie. Unii Berbeci însă sunt preocupaţi de ideile care nu le mai dau pace, şi mă refer acum la cei maturi, se pot confrunta cu blocaje în intimitate, iar ajutorul primit de la partener va fi capital.

Horoscop săptămâna Minerva 14-20 ianuarie 2018 – BERBEC

Zile intense: 16, 17 şi 18 ianuarie.

Dacă profesional nu adie a probleme, totuşi i-aş ruga pe aceşti nativi să nu uite că nu este toată lumea la fel, că există şi răutate şi invidie şi duşmănie pe care ei, în naivitatea lor, o exclud ca neavând ce să li se întâmple.

Ar putea să constate surprinşi pe 17 şi pe 18 ianuarie că cineva este cu ochii pe ei şi nu ca să îi ajute! Sunt agresivi și pretențioși, stilul lor dinamic și încrezător le poate oferi posibilitatea de a negocia și de a purta negocieri productive la locul de muncă.

Posibil ca aceste atitudini să aibă legătură cu achiziţia unei case ori a unui apartament, moment despre care Berbecii au vorbit cu atâta plăcere, aproape extaziţi, încât au trezit suspiciuni.

Sau unii ar putea fie în postura să piardă o casă tocmai pentru că s-au lăudat sau au sperat prea mult de la ea. Oricum, nu se pune problema de finanţe care nu ajung, ci de o serie de conjuncturi şi ipostaze în care se găsesc.

Doamnele care simt că ceva nu este în regulă cu sânii sau cu durerile de spate, să meargă medic. La fel şi Berbecii care se plâng permanent de dureri de cap. Să se hidrateze. Este un moment foarte bun pentru a merge la sală sau să facă exerciții fizice intense.

RECOMANDARE: Navighează rapid la zodia ta, alege semnul tău zodiacal mai jos

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

0