Horoscop Minerva săptămâna 8-14 octombrie – Rac

Rac – Gata sau nu, acești nativi trebuie să lucreze efectiv, deoarece Uranus din Berbec îi provoacă să schimbe jocul și din colțul lor să nu mai privească pasiv la ceea ce se întâmplă, mai ales când carieră lor primește o lovitură neașteptată, ca urmare a opoziției cu Jupiter.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 8-14 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

O săptămână în care trebuie să fie foarte atenți dacă țin la scaunele lor. Aș spune că este timpul să îmbrace armura și să pornească la luptă, dacă vor să-ți păstreze prerogativele, mai ales că vorbim despre un meci între doi grei, Uranus și Jupiter. Este a doua confruntare între cei doi de anul acesta, după cea de pe 3 martie.

Să se gândească la perioada de sfârșit de februarie și început de martie. Au pierdut atunci vreo ocazie, trebuia să-și demonstreze potențialul dar nu au mai avut timp sau nu au fost pregătiți să acționeze? Ei bine, este momentul să-și ia revanșa. Acum este unul din acele momente rare când lucrurile se pot corecta.

Jupiter în Casa creativității, sugerează că unul dintre colegii pe care se bazau ar putea să nu îi sprijine în demersul lor, dar asta nu ar trebui să îi oprească. Poate că trebuie să vorbească cu cineva despre temerile lor, de exemplu, de a nu le abandona, și astfel să îi asigure că găsesc în ei sprijinul de care au nevoie.

Semnul lor sensibil, empatic, este ușor de influențat de ceilalți și doar simpla bănuială că ar putea răni pe cineva iubit îi poate împiedica să facă ceea ce își propun.

Rezistența inconștientă față de o situație concurențială îi poate trage înapoi. Dar dacă doresc să își asume un rol de conducere, trebuie să își verifice resursele interioare și să meargă unde le spune instinctul.

Dacă sunt deja în această poziție, interacțiunea dintre Jupiter și Uranus îi poate ajuta să păstreze echilibrul între a fi un lider de echipă, plin de compasiune, și un șef luminat, orientat spre scopuri bine țintite. Să nu uite că a fi șef, nu înseamnă să fie plăcut, ci respectat.

Pot face un pas uriaș în numele sau în jocul dragostei joi, pe 12 octombrie, când Pluto transformatorul revine în mers normal, după o retrogradare frustrantă de cinci luni în sectorul parteneriatelor.

S-ar putea să se fi luptat cu niște probleme emoționale puternice, care i-au făcut să se retragă în propria cochilie, departe de lumea dezlănțuită. Poate că o relație importantă a fost pusă la încercare sau au fost siguri că vor merge mai departe cu cineva dar persoana nu s-a dovedit de încredere.

Racii singuri s-ar putea să-și fi pierdut încrederea în capacitatea lor de aș găsi un partener potrivit. Acum, pe măsură ce Pluto își reia mersul direct, impulsul, optimismul și claritatea se vor întoarce, deschizându-le calea spre parteneriatul visat.

Un lucru trebuie să le fie clar, să nu uite cât de important este să fie cinstiți, cu ei și cu ceilalți, în ceea ce caută. De asemenea, felul cum comunică este și mai important. Dacă li se pare că sunt prea disponibili, nu înseamnă că manipulează dacă încetinesc puțin ritmul și să lase dorința să construiască. Așteptarea și anticiparea pot face ca recompensa să fie mult mai dulce!

Vineri, pe 13 octombrie, Mercur va face conjuncția perfectă cu Soarele, în Casa familiei. Dacă au fost concentrați prea mult asupra muncii sau au făcut multe sacrificii pentru a aduce bugetul înapoi pe drumul cel bun, acum, planeta comunicării este în Balanță până pe 17 octombrie, când va trece în Scorpion.

Activitățile domestice au o prioritate mai mare pe măsură ce vă concentrați pe conexiuni mai profunde și mai pline de suflet, dar și pe partea de creativitate. Nu este momentul pentru introspecții ci pentru petreceri, distracție sau evenimente sociale.

Să se folosească de informațiile pe care le aduce Mercur, pentru a-și face spațiul de locuit mai confortabil și mai funcțional, să reorganizeze spațiile de depozitare, și să investească într-o nouă bucătărie pentru mesele de iarnă.

0