Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – SCORPION

Pentru nativii Scorpion, de marţea trecută, tonul astra s-a schimbat. Jupiter le-a readus strălucirea! Expansiv şi de bun augur, Jupiter se lansează în Scorpion pentru următoarele 13 luni, asemenea unei rechete pe orbită.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

După ce o perioadă de un an a lâncezit în Balanţă, dar în Casa a 12-a a introspecţiei şi a secretelor, a duşmanilor ascunşi şi ale lucrurilor secrete, şi pe parcursul căreia s-au confruntat cu emoții adânc îngropate în sine sau au încheiat o relație toxică – Marele Benefic revine în semnul lor după ultima vizită pe care le-a făcut-o în 2006.

Începând de săptămâna aceasta, sunt înștiințaţi oficial că speranţele lor nu mai pot fi amânate și tot ceea ce au visat să realizeze în viață este acum pe masa de lucru. Creştere personală? O grămadă de experiențe? Faimă și avere? Atunci, acest tranzit nu este ceva pe care dorească să îl ignore. Începând cu 10 octombrie, sunt invitați să facă așa cum doresc, să elimine orice limitări sau îndoieli de sine și să înceapă să facă pași spre a deveni persoana care doresc.

Să nu uite că Jupiter le oferă posibilitatea să țină ușa deschisă, dar trebuie să depună eforturi serioase ca să respecte jocul şi să treacă prin acel portal atunci când trebuie să ia o decizie imediată, în loc să delibereze la nesfârșit. Tranzitul lui Jupiter aduce cu siguranță șanse, relaţii și inspirație, dar ei trebuie să îşi înfrunte temerile şi să îşi asume anumite riscuri.

Artiștii, că sunt muzicieni, actori, scriitori sau pictori, au nevoie neapărat de scenă și să transmită oferta lor. Scriitorilor le sugerez să pună mâna pe stiloul metaforic și să îl facă să spună poveşti de viaţă. Indiferent în ce domniu al artei activează, acesta este anul pentru reuşite. Nu mai schimbă forme de manifesate sau face prea multe sacrificii pentru alte persoane, nu, acum există un nou Scorpion.

Să îşi ofere pasiunea reală este cea mai bună formă de facturare. Energia lui Jupiter este generoasă. Totuși, chiar dacă îşi dau seama că nu este un joc cu miză, cu cât ajută și dăruiesc mai mult altora, cu atât câștigă mai mult. Să nu renunţe în totalitate la mângâierea protectoare a Casei a 12-a.

Romantica Venus alunecă alături de Marte în Balanţă până pe 7 noiembrie, dormind în camera pe care Jupiter tocmai a eliberat-o. Afişarea emoțională și suspiciunea pot aduce noi deschideri. Pe parcursul următoarelor trei săptămâni fantezia le va fi alimentată. Așa cum lebedele se cufundă în apa vindecării, ei pot să le accepte în sanctuarul inimii lor. Ceva din ei suportă o astfel de conexiune profundă și inefabilă, iar acest tranzit plin de compasiune al lui Venus îi convinge să lase garda și să accepte pe cineva alături.

Cuplurile în care unul dintre parteneri este Scorpion ar trebui să acorde prioritate, în perioadele de nefuncționare, pentru a petrece cu iubitul/a lor şi să se bucure de fiecare clipă petrecută unul de compania celuilalt şi să se angajeze în acţiuni de suflet. Dacă îşi mușcă buza și încearcă să decidă dacă să se lipească de o relație sau să respingă ideea, să înceteze să încerce să refacă ambele părți ale dialogului. Numai când îşi arată sentimentele reale, ei şi copiii lor pot avea o discuție onestă care să ducă la o decizie matură.

0