Horoscop Minerva săptămâna 15 – 21 octombrie 2017 – BALANȚĂ

Extinderea este distractivă, dar ar putea slăbi puţin ritmul? Viața pentru ei şi-a reluat cursul normal pe 10 octombrie, când semnul lor, pragmatic şi echilibrat, îl vede pentru ultima oară pe expansivul Jupiter, în oglinda retrovizoare.

HOROSCOP MINERVA SĂPTĂMÂNA 15-21 OCTOMBRIE. Alege zodia ta:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din 9 septembrie 2016, au găzduit planeta cu cifra octanică ridicată în semnul lor și în Casa personalităţii şi a exprimării de sine și, de multe ori, au putut simți că i-a făcut să îşi extindă limitele propriei cunoaşteri de sine, în mai multe moduri. Au făcut, probabil, câteva schimbări dorite în viața lor dar cu ce costuri? Posibil să fi fost momente sau zile sau săptămâni, când au ameţit şi au simţit puțină greață atunci când schimbarea era foarte rapidă şi au simţit că terenul este nesigur sub picioarele lor.

A sosit momentul să se deconecteze, mai ales că le place să cântărească opțiunile înainte de a lua o decizie, în timp ce Jupiter, asemenea unui torent, poate le-a sugerat să acționeze mai repede decât au simțit că o pot face. Vorba ceea, chiar și un ceas defect se trage de două ori pe zi, iar acest comportament impulsiv a avut avantajele sale. Probabil să fi fost mai retraşi pentru ochii publicului sau au făcut unele schimbări dificile în viața ori în relațiile lor.

Începând din această săptămână, când Jupiter campează în Scorpion și în Casa a 2-a a securităţii materiale și a banilor proveniţi din muncă proprie, pot explora aceste experiențe, pot găsi zăcămintele de aur – adică lecțiile pe care le-au învățat – și să-şi stabilească o bază financiară mult mai solidă. Este un timp numai bun pentru a se concentra pe visele lor, pentru a-şi stabili intențiile și pentru a le manifesta, deoarece un vânt cosmic îi împinge din spate.

Care sunt obiectivele lor – un nou loc de muncă, satisfăcător pentru suflet sau doar unul foarte bine plătit, lansându-şi propriul brand, economisind suficient pentru o mașină nouă sau o vacanță de vis? Din moment ce Jupiter stăpâneşte educația și studiile superioare, pot lua în considerare adăugarea unor noi unelte în kitul lor de actualizare a abilităților pe care le au, prin participarea la ateliere, seminarii sau cursuri de formare. Când vine vorba de banii câștigați de ei, sunt foarte atenți.

Venus plină de viață şi dinamicul Marte onorează anual semnul Balanţei, ca şi acum, unde va sta până pe 7 noiembrie, dând un imbold strălucirii lor interioare. Charisma și magnetismul lor vorbesc! Este momentul lor când radiază căldură şi frumuseţe care este un dat din naştere Balanţei.

Să nu asculte sfaturile celor din jur când este vorba despre felul cum trăiesc, dragoste, îmbrăcăminte sau căsătorie. Pot juca după propriile lor reguli și când nu sunt sinceri, riscă să nu manifeste dorințele cele mai profunde. Sunt irezistibili, iar responsabilitatea lor principală este să se bucure de ei.

Balanţele singure pot alege cele mai neaşteptate perspective. Să se bucure de această energie, să flirteze și să nu se simtă presați să facă cererea în căsătorie. Venus, care strălucește prin semnul lor, îi arată sexy, seducători şi carismatici. Dacă sunt atașați de o anumită persoană, rezistă ispitei. În schimb, vor reconsidera poziţia partenerilor și socializează mai mult ca un cuplu.

0