Horoscop Minerva 18 – 24 iunie 2017 – Taur

Horoscop Minerva Taur – Trigonul în semne de pământ îi va face să respire uşuraţi cam toată săptămâna. Veştile sunt bune, încurajatoarea şi dătătoare de speranţe în ce priveşte comunicarea, mai ales cu cei dragi, drumurile lungi, relația cu străinătatea, pentru că lucrurile vor reintra şi ele pe făgaşul lor.

Citește aici: HOROSCOP MINERVA VARA 2017: O zodie are mare noroc în dragoste, alta va fi lovită de boli grave

Chiar dacă, aşa cum spuneam, comunicarea nu este extraordinară, este totuşi altceva faţă de ce a fost în primăvară. Ce mă bucură este că stau bine şi la capitolul financiar, fapt care le aduce şi veselia.

19 iunie le aduce femeielor ceva mai multă încredere în sine, vor simţi nevoia să se destăinuie şi asta este îmbucurător. Pe de altă parte, la muncă, să fie atente că stârnesc duşmănii ceea ce s-ar putea lăsa cu o schimbare neaşteptată, neplăcută pentru ele, mai ales dacă sun tinere. Cei care au de semnat contracte, să o facă.

20 iunie ar trebui să fie o zi răscolitoare, deoarece Luna Nouă le trece peste Mijlocul Cerului şi sugerează agitaţie, descărcări nervoase, mici accidente casnice dar și o serie de mici provocări cărora vor trebui să le facă față.

21 iunie aduce o nouă atitudine faţă nu doar de credinţă ci şi faţă de familie şi le amplifică creativitatea. Trigonul este foarte util când se pune problema ascensiuni profesionale sau o promovare. Posibil ca talentul pentru relații publice, să îi facă să detecteze complementaritatea dintre oameni.

Cum aspectul se formează în tranzit, el poate însemna pentru nativii Taur, un moment social de anvergură dar și de cotitură pentru realizarea lor profesională și socială.

22 iunie, scoate în evidenţă, odată în plus, frământările interioare, întrebări care demult trebuiau puse, scenarii vizând munca, felul cum decurge activitatea şi relaţia cu cei din subordine. Lucrurile ar putea să meargă şi mai bine profesional, dacă nu ar avea colegi prea tineri pentru gustul lor ori un şef tânăr care vine şi le dă toată rutina peste cap şi îi destabilizează emoţional.

Pe 23 iunie este rândul tinerilor să strălucească. Cum relaţiile cu familia sunt bune, lucrul acesta se reflectă şi în ceea ce fac ei. Posibil ca cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să găsească unul, cei care sunt îndrăgostiţi să-şi facă planuri de viitor, să avanseze profesional sau să-şi găsească un sponsor – cei care lucrează în domeniul artei.

Axa financiară s-a eliberat iar trigonul Saturn – Uranus sugerează schimbări de concepţie vis-a-vis de resursele materiale, poate vorbi despre un blocaj psihic faţă de instanțele juridice – teama că nu se vor descurca financiar, despre convenţia de pe urma unui partaj, despre probleme financiare cu instituţiile statului, dar şi despre descoperirea unor noi resurse care se vor dovedi ai o adevărată mină de aur undeva legat de străinătate.

Ca sănătate, să fie atenţi cum lucrează cu sursele de electricitate, în mod special, dar şi la alimentaţia bogată în grăsimi care îi pot duce la spital.

Horoscop săptămânal – Minerva, alege zodia ta

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETATOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

0