Horoscop Minerva 18 – 24 iunie 2017 – Gemeni

Horoscop Minerva Gemeni – o stare interioară de bine pentru aceşti nativi, aşa cum nu au mai simţit-o ei de multă vreme, multă sensibilitate, o creativitate debordantă şi ieşirea la lumină cu un nou profil, o metamorfoză mentală de substanţă.

Citește aici: HOROSCOP MINERVA VARA 2017: O zodie are mare noroc în dragoste, alta va fi lovită de boli grave

Profesional, este momentul să-şi arate valoarea. Cum spuneam, se bucură de o creativitate debordantă, îl au pe Mercur, stăpânul lor planetar, în trecere prin domiciliu ceea ce îi poate face pe unii dintre ei de-a dreptul geniali, pe alţii însă prea prudenți sau ezitanți, dar rezultatele vor fi uimitoare chiar şi pentru ei.

Tot ceea ce vor începe să plănuiască încă din seara zilei de 19 iunie, va atinge apogeul şi recunoaşterea undeva în iulie.

​Pe 20 – 21 iunie ar fi bine dacă această creativitate ar fi însoţită şi de o liniştire a lucrurilor din punct de vedere relaţional unde aparenta indiferenţă se poate întoarce împotriva lor. Cei care au ca partener un nativ Gemeni trebuie să ştie că atunci când inspiraţia le dă aripi, ei nu mai trăiesc în lumea asta, ci existenţa lor se circumscrie unei proiecţii care de multe ori ţine de latura geniului.

Iar un geniu nu este niciodată fericit, asta, aşa ca o metaforă, dar trebuie să îi ia cum sunt pentru că ceea ce vor proiecta sau vor lansa în săptămânile următoare le va aduce beneficii mult timp de acum înainte.

Pe 22 iunie, trigonul în semne de Foc dintre Saturn – Uranus – Nodul Nord, cu Saturn în Casa financiară, sugerează că Gemenii parcurg acum o etapă extrem de incitantă, de regăsire a sinelui, de conştientizare a propriului drum şi a misiunii spirituale pe care o au, de profunzime a mentalului; acum Gemenii sunt capabili să scoată la lumină instrumente spirituale cu ajutorul cărora să-i călăuzeazscă pe cei care au nevoie de un îndrumător.

Sunt susţinuţi cei care au preocupări în domeniul terapiilor alternative – astrologi, parapsihologi, bioenergeticieni, practicanţii diferitelor forme de terepii energetice, psihologii, consilierii de toate tipurile, profesorii, cei care lucrează direct cu oamenii.

Pe 23 și 24 iunie, posibile rupturi de relaţii sau răcirea acestora şi cu cercurile de prieteni, nu mai vor să frecventeze mediile pe care le frecventau până acum, caută un alt cerc în care să se poată exprima sau care să îi ajute să-şi materializeze ideile, dar să le asigure şi ingerinţele financiare în următoarele luni.

Sensibilităţile lor ţin în această perioadă de răceli şi de oboseală, deci le sugerez să se odihnească cât pot atunci când pot.

Horoscop săptămânal – Minerva, alege zodia ta

BERBEC | TAUR | GEMENI | RAC | LEU | FECIOARĂ | BALANȚĂ | SCORPION | SĂGETATOR | CAPRICORN | VĂRSĂTOR | PEȘTI

0