Zodiile care au cumpana la finalul lunii ianuarie

Luna februarie vine cu numeroase teste pentru doua dintre zodii, care trebuie sa aiba mare grija ce fac. Iata care sunt zodiile care au cumpana.

Ce spun, ce gandesc si cum actioneaza la finalul lunii o sa ii bantuie pe acesti nativi. Fie ca este vorba despre relatiile cu familia, cu prietenii ori la serviciu, doua zodii au cumpana la finalul lunii ianuarie.

In luna februarie, nativul zodiei Fecioara trebuie sa treaca numeroase teste acasa, la locul de munca si in societate.

Desi in viata amoroasa totul este bine stabilit si nimic nu ii poate nelinisti, la finalul lunii ianuarie, ceva neasteptat apare.

Luna se incheie cu ceva tensiune pentru nativul zodiei Fecioara. Aceasta perioada urmeaza sa fie diminuata abia spre finalul lui februarie. Iarna nu va fi tocmai usoara, mai ales daca stau prost cu nervii si se ambaleaza din orice.

Obisnuiti sa controleze toate lucrurile din jurul lor, nativii zodiei Fecioara vor avea concurenta. Acest lucru nu le convine, nu sunt obisnuiti sa primeasca sfaturi si sa fie obligati sa faca ceva.

De la finalul lunii ianuarie si pana in luna februarie spre final, provocarile ii vor face pe acesti nativi sa se schimbe complet.

Fie vor deveni si mai irascibili, fie vor invata sa plece capul, ceva se va intampla in cazul lor.

Printre zodiile care au cumpana la finalul lunii ianuarie se afla si zodia Leu

A doua zodie care nu termina luna tocmai fericit este zodia Leu. Nativii acesteia au parte de momente dificile, chiar crancene.

Incapatanarea de care dau dovada in ultimele zile ale lunii februarie va duce la despartiri si la certuri. S-ar putea ca nativii zodiei Leu sa isi piarda o parte dintre prieteni.

Impresia ca cei din jur le vor raul si doresc sa ii manipuleze este total gresita. De data aceasta, oamenilor chiar le pasa de ei si vor sa ii ajute ca sa intre in rand cu lumea. Numai dac vor fi atenti la ce li se spune vor putea intra cu dreptul in luna februarie. Mandria si orgoliul trebuie sa fie uitate in aceste zile.

Articole pe aceeasi tema:

Horoscop ianuarie 2017. Previziuni generale

Horoscop 2017 bani. Fecioarele se imbogatesc

 

0