Sfatul lunii februarie 2017 pentru fiecare zodie

Citeste sfatul lunii februarie 2017 pentru zodia ta si vezi ce te indeamna astrele sa faci. Afla care sunt provocarile lunii pentru tine.

Sfatul lunii februarie 2017 pentru:

BERBEC – Trebuie sa iti asumi greselile pe care le faci. E timpul ca in aceasta luna sa dai dovada de maturitate in relatiile profesionale.

TAUR – Evita sa mai tratezi situatiile din jurul tau bazandu-te doar pe emotii, pe intuitie. E luna in care trebuie sa pui in practica pragmatismul care te defineste.

GEMENI – Comunica mai mult, nu te lasa sedus de primele impresii. Nu trage concluzii pripite. Luna aceasta sta sub semnul certurilor provocate tocmai din lipsa dialogului.

RAC – Nu mai lua criticile ca pe ceva personal. Trebuie sa intelegi si aspectele negative pe care ceilalti le semnaleaza la tine.

LEU – Oportunitatile de schimbare reala vor fi nenumarate. Vei fi nevoit sa vezi lucrurile in profunzime ca sa poti inainta cu succes.

FECIOARA – Stai cat mai departe luna aceasta de investitii. Nu este recomandat sa te arunci in proiecte pe care nu le intelegi din prima.

BALANTA – Mare atentie la ultimele 5 zile din aceasta luna. Risti sa iei decizii gresite. Calm, calm, calm!

SCORPION – Nu tot ce zboara se mananca si trebuie sa iti dai seama de asta. Luna februarie e plina de suisuri si coborasuri.

SAGETATOR – Stai cat mai mult cu familia ta. Familia e singurul mediu in care iti poti incarca serios bateriile.

CAPRICORN – Nu cere bani bazandu-te pe cifre despre care nu cunosti mare lucru. Analizeaza bine situatia inainte.

CITESTE SI: Horoscop februarie 2017 pentru fiecare zodie

VARSATOR – In luna februarie trebuie sa iti urmezi mai mult instinctele. E o luna perfecta pentru a-ti realiza visele.

PESTI – In luna februarie trebuie sa inveti sa comunici mai mult, mai articulat. Foloseste-ti cuvintele cu mare atentie, pentru ca ele pot schimba lumea.

0