Horoscop tiganesc martie 2017

Horoscop tiganesc martie 2017. Prima luna a primaverii se poate rezuma intr-un singur cuvant: provocare. Afla ce rezerva astrele pentru fiecare zodie.

Horoscop tiganesc martie 2017

BERBEC – PUMNAL. Luna martie, mai ales de la mijloc incolo, va fi una destul de tensionata din punct de vedere profesional. Nativii Berbec vor sta bine la capitolul dragoste, ba chiar este posibila oficializarea actualei relatii.

TAUR – COROANA. Pana pe 15 martie, Taurii din zodiacul tiganesc trebuie sa traga tare. Vor avea multe lucruri de facut. Vor fi tot timpul in priza pentru ca sarcinile vor veni din toate partile. Sfarsitul lunii va fi unul mai relaxat.

GEMENI – SFESNIC. Pentru nativii zodiei Sfesnic lucrurile nu stau tocmai roz din punct de vedere amoros. Trebuie sa fie foarte atenti mai ales la zilele de 20 si 23 martie.

CITESTE SI: Horoscop Bani martie 2017

RAC – ROATA. Nativii Rac din zodiacul tiganesc vor fi pusi in fata unor provocari uriase. Anumite persoane incearca sa le destabilizeze relatiile. Racii vor fi nevoiti sa dea dovada de multa maturitate luna asta.

LEU – STEA. In sfarsit rasare Soarele si pe strada Leilor. Din 16 martie apar o serie de surprize placute din punct de vedere financiar.

FECIOARA – CLOPOT. Este o luna plina de schimbari pentru Fecioare. Acesti nativi vor fi provocati sa faca fata unor situatii complicate la fiecare pas. Vor trece cu brio de obstacole.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0