Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – GEMENI

În această lună, nativii în Gemeni se vor concentra foarte mult pe alții. Familia, partenerii și prietenii vor avea nevoie de ei. Din cauza acestei energii consumate, este important să nu piardă din vedere propriile nevoi!

În general, tema dăruirii este cea mai predominantă în această lună. Aceasta le hrănește sufletul, deoarece sunt întotdeauna plini de compasiune, înțelepți şi generoși! Pentru ei, Jupiter se află în Casa a 6-a, a muncii, a rutinei, a responsabilități profesionale şi a sănătăţii unde va rămâne până pe 8 noiembrie 2018.

Ca un înțelept ce este, el îi asigură pe aceşti nativi că munca pe care o fac, viața profesională și personală merg bine. Este drumul pe care vor merge luna aceasta. Venus va începe luna în Casa a 5-a, a copiilor, a pasiunilor dar şi a creativităţii. Venus va face aici o figură frumoasă, deoarece energia ei vibrantă îi va inspira să fie cea mai uimitoare
versiune a ei!

Drumul lor aici vizează creaţia de esență feminină. Orice vor atinge va fi original, aparent mai frumos doar prin simpla prezenţă. Venus vrea ca ei să fie tot atât de pasionaţi în ceea ce fac ca și în relațiile lor, nu trebuie decât să fie ei şi să exprime la maxim!

Oricare ar fi punctul lor de pornire creativ, să se asigure că au timp în fiecare zi pentru a-şi exersa pasiunile. Venirea a lui Venus în Casa a 5-a va fi echilibrată și liniştită pe tot parcursul procesului. Când va intră în Casa a 6-a pe 8 noiembrie vor face trecerea de la
creaţie la rutină.

Casa a 6-a întruchipează slujba și responsabilitățile. Aceasta include profesia, rutina, relaţiile cu colegii și relaţiile personale. Venus aduce diplomaţia oriunde merge, astfel încât această poziţie le va aduce bucurie în toate aceste aspecte ale vieții lor. S- ar putea să constate că se înțeleg mai mult cu colegii sau că sunt dispuşi să ajungă mai rapid
la un compromis.

Acasă se vor bucura de treburile zilnice și de activitățile comune, constatând că acestea au partea lor frumoasă şi relaxantă. Mercur va intra în Casa a 7-a a parteneriatelor de orice fel pe 6 noiembrie, de unde îi va încuraja să comunice mai mult în relațiile lor. Mercur aduce nevoia de deschidere și de înțelegere, iar acest lucru îi va ajuta să comunice cu compasiune în parteneriatele lor. De asemenea, le va oferi o mai bună gestionare a conversațiilor cu colegii.

Oamenii le pot cere să medieze dispute sau chiar să vorbească public, pentru că au văzut cât sunt de eficienți când îşi susţin punctul de vedere. În viața personală, prezenţa lui Mercur se poate manifesta sub forma unei medieri între prieteni sau parteneri care nu se pot înțelege.

Este locul ideal pentru identificarea problemelor pe care le au cei dragi şi pe care le pot avea cu o altă persoană. Vor fi solicitaţi pentru sfaturi și claritate, deoarece au abilitatea de a explica ambele perspective ale celor implicaţi.

Sectorul lor financiar va beneficia foarte mult de influxurile planetare și ar trebui să se aleagă cu numerar până pe la jumătatea lunii! Începutul lunii este un moment minunat pentru a face niște cumpărături de vacanță din timp. Să iasă la o cină, două. Este important să se trateze dacă au vreo problemă. Cu toate acestea, acest noroc se poate schimba mai
târziu. Va fi un memento pentru ca ei să se concentrezi doar pe ceea ce este necesar.

Este posibil ca cei dragi să aibă nevoie de asistență financiară și se pot întoarce la ei pentru ajutor. Dacă sunt în stare să ajute, fără a se compromite, va fi o recompensă atât pentru ei, cât și pentru cealaltă persoană.

Pe 22 noiembrie, Soarele intră în Casa a 7-a a relațiilor, în Săgetător. Aceasta este o poziţie extrem de puternică și ar putea simți dintr-o dată că relația este o prioritate de vârf. Dacă au pe cineva anume, le pot trece prin minte gânduri de căsătorie sau pentru un angajament mai profund. Dacă sunt singuri, Gemenii vor dori o legătură! Chiar dacă nu îşi
găsesc neapărat sufletul pereche în această lună, momentul este benefic pentru o relație mai profundă.

Datorită disponibilităţii de comunicare, vor putea identifica modul în care simt și să o aplice așa cum ar dori. În orice caz, sunt pe mâini bune din punct de vedere romantic, deoarece aceasta este o poziţie bună pentru ei.

Luna plină din 4 noiembrie are loc în Taur. Care au fost cele mai mari realizări ale lor? Care au fost cele mai dificile obstacole? Cum au crescut ca persoană? La ce sunt gata să renunțe ca să se pregătească pentru noul ciclu lunar? Universul îi încurajează să comunice și să fie cât se poate de clar. Scrieți aceste gânduri și idei pe hârtie. Este ziua perfectă pentru a începe din nou și sunt pregătiţi pentru asta!

S-ar putea să simtă că nu mai au energie undeva spre sfârșitul lunii, deoarece au lucrat
din greu în toate aspectele vieții lor. Să-şi facă timp pentru propria îngrijire, în special în ultima săptămână a lunii noiembrie. Este, de asemenea, un moment bun pentru a adopta o nouă etapă în programul lor de antrenament sau să fie mai sănătoși și mai conștienți de necesitatea mişcării în viaţa lor. Să iasă la cină în oraş, cel puțin de două ori pe săptămână.

În cazul în care mâncatul nu este cu adevărat obiectivul lor, atunci să meargă la un restaurant cu alimente proaspete de calitate. Corpul lor are nevoie de hrana pentru a-şi continua munca! Nu este egoist să se concentreze pe sine deoarece merită tot ce e mai bun.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

0