Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – FECIOARĂ

Cum ne-au obişnuit, nativii în Fecioară vor fi tot ei şi în noiembrie! Cum majoritatea planetelor se deplasează dinspre est spre partea vestică a temei lor natale, este o oportunitate să îi preocupe mai mult căutările intelectuale.

Jupiter rămâne în Casa a 3-a, a comunicării, până în noiembrie 2018. Cum este o planetă a norocului şi în casa comunicării, nativii Fecioară vor fi puternic stimulaţi pe parte intelectuală. Pot învăța ceva nou și provocator. Nu este ceva neobișnuit ca Jupiter în tranzit prin această casă să îi încurajeze pe nativi să învețe o limbă străină, de exemplu.

De asemenea, se pot implica în scrierea, citirea, cercetarea sau analiza unui subiect care ţine de literatura comparată cu specificitate. Este un subiect care ar putea fi al lor, doar că aceste activități vor avea cel mai probabil loc în timpul liber. Etica muncii pe care şi-o propun, faţă de sine şi față de un subiect de care sunt pasionaţi îi va ajuta să îşi atingă obiectivele de educație pe care şi le propun. Aşa că cea de-a 3-a Casă va avea o mare influență pentru ei toată luna.

Şi Soarele va începe luna din Casa a 3-a a comunicării. Vor fi foarte aproape de a descoperi adevăruri ascunse despre sine și despre cei din jurul lor. Din nou, acest lucru se va manifesta la nivel intelectual. Ar putea avea tendința să analizeze mai mult, iar Soarele în
această poziţie va face ca această trăsătură a personalităţii lor să fie și mai pronunțată.

Să nu sară calul, deoarece oamenii din jurul lor pot fi copleșiți de interesul brusc pentru viața lor. Cea de-a 3-a casă influențează, de asemenea, comunitatea în care trăiesc, relaţiile de vecinătate imediate și se pot mândri că îşi țin la curent vecinii cu ultimele noutăţi, în această lună.

Pe 22 noiembrie, Soarele va intra în semnul Săgetătorului şi în Casa a 4-a care stăpâneşte tot ce este legat de familie și moştenirea transgeneraţională. Se vor simți, în mod special, legați de rădăcinile lor în tot acest timp, iar planetele îi vor încuraja să se vadă cu frații, părinții și alte rude apropiate cu care au crescut.

Horoscopul lunii noiembrie – Minerva

Pe măsură ce creștem și ne schimbăm, ne creăm propriul sistem de valori, astrele ne reamintesc să nu ne uităm rădăcinile şi de unde venim, elemente de integrare a identităţii noastre. Se vor simţi mult mai bine cu ei înşişi, după 22 noiembrie, în spațiul sacru care este casa lor și invitând oaspeți dragi familiei sale.

Venus îşi va începe călătoria în noiembrie din Casa a 2-a a banior proveniţi din muncă
proprie şi a stimei de sine. Valorile sunt adesea legate de starea financiară și de posesiunile materiale, deși acest lucru nu se întâmplă întotdeauna aşa. Pentru că sunt modeşti și minimalişti, se pot concentra asupra altor aspecte ale vieții lor.

Venus în Casa a 2-a mai arată armonia între valorile interioare și viața exterioară. Vor încerca să transforme mediul fizic în cel mai important lucru pentru ei. Pot, de exemplu, să facă acest lucru din casa lor pe care să o transforme într-un mediu liniștit și iubitor. Pot să îşi stabilească un obiectiv material cât timp are legătură cu această casă, nu contează.

Pe data de 8 noiembrie, planeta iubirii trece în Casa a 3-a a comunicării. Vor găsi frumusețea în cuvinte, vor asculta muzică cu versuri inimaginabile sau vor urmări filme romantice. Tendința de a se exprima prin cuvinte și modul în care acestea le afectează sufletul va fi puternică. Să se simtă liberi şi să se bucure de energia adusă de Venus!

Dacă sunt într-o relație, pot simți nevoia de a comunica cu partenerul într-un mod extrem de onest și iubitor. Vor dori ca aceştia să afle mai multe despre ele și relația lor să se consolideze. Pe 28 noiembrie, Venus va intra în Casa a 4-a a familiei şi se pot simți nostalgici cu privire la trecut și la viitor. Nicio planetă nu se află în Casa carierei luna aceasta şi deşi lipsa de activitate în Casa a 10-a nu este neapărat un lucru bun sau rău, asta pentru că nu vor vedea nimic special aici.

Previziuni detaliate pentru nativii în Fecioară

Există o lipsă de dezvoltare profesională în această lună, deoarece accentul este pus pe învățarea personală și pe relațiile cu cei dragi. Accentul se va pune, în special, pe interesele intelectuale, pe procesele emoționale și profunzimea propriilor sentimente.

Luna Nouă din 18 noiembrie este destul de bună pentru ei, deoarece vor ajunge la apogeul
eforturilor lor pe 25 noiembrie și în cele din urmă vor ajunge să le fructifice. Acum pot
apărea noi oportunități de învățare.

Nu ar fi rău să se întrebe ce au învățat. Dacă sunt singuri, între 18 şi 28 noiembrie, este un moment deosebit de bun pentru a explora scena. Îşi pot întâlni potențialii parteneri prin vecini, printre prietenii apropiați sau într-un mediu educațional.

Finanțele se preconizează a fi mari în noiembrie. Cu planeta finanţelor neştiute în
Capricorn, practic, judecățile lor privind afacerile financiare sunt la obiect. Ei nu
cheltuiesc banii pe lux sau pe obiecte frivole, dimpotrivă, luna aceasta vor investi, cumva,
banii în educație.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

0