Horoscop lunar Minerva noiembrie 2017 – BALANȚĂ

Pentru nativii în Balanță, în perioada 15 – 27 noiembrie, aproape toate planetele vor fi în emisfera inferioară a temei lor natale. Acest lucru îi poate face să simtă că merg într-o
direcţie care nu este a lor, dar Universul vrea ca ei să se concentreze pe treburile personale o perioadă de timp.

Astrele îi încurajează să se concentreze asupra familiei, a vieții și a bunăstării personale. Emoțiile lor trebuie să fie sortate înainte de a face saltul într-o nouă profesie sau să promoveze profesional.

În timp ce perspectivele de angajare sunt slabe în următoarele câteva luni, trebuie să se implice în muncă pentru a-şi croi succesul de care au nevoie. De aceea trebuie să aibă o familie împlinită, un stil de viață sănătos și relații solide pentru a fi fericit cu profesia lor.

Pe 10 octombrie, Jupiter a trecut în Casa a 2-a a banilor proveniţi din muncă proprie şi a
stimei de sine, unde va sta până în noiembrie 2018. Ar putea să înoată în bani! Jupiter le
aduce noroc în această casă de valori și bani. Se întrevăd câștiguri frumoase pe tot parcursul anului, astrele urzesc asta deşi ei nu văd, din spatele scenei.

Relaţia cu Pluto, care poate fi considerată şi o planetă financiară, avansează. Venus începe luna în prima casă, în Balanţă, locul în care își are identitatea și personalitatea. Vor observa şi vor scoate în evidenţă, frumusețea în ansamblu, și se vor strădui să îi bucure pe cei din jurul lor.

În timp ce s-ar putea să simtă că lucrurile sunt puțin în zadar, Venus, care este stăpâna lor, nu îi va lăsa de izbelişte! Sunt oameni frumoşi și trebuie să se simtă liberi ca să se simtă şi prezentabili! Venus le dă temei și îi va asigura că vor intra în contact cu sinele lor și cu natura interioară armonioasă.

În mod natural, ei doresc să îi ajute pe cei din jurul lor și Venus va face ca acest lucru să se întâmple. Pe 8 noiembrie, Venus va trece în Casa a 2-a şi ea. Vor pune un accent mai mare pe economii financiare mai degrabă decât pe cheltuieli, în tot acest timp, deoarece vor evalua modul în care banii pot face cel mai mare bine societății.

Horoscopul lunii noiembrie – Minerva

Sunt altruişti, iar aceste aspecte îi încurajează să privească imaginea de ansamblu. Este un moment potrivit pentru a face acte de caritate sau să se angajeze să muncească în folosul societăţii.

Pe 28 noiembrie, va trece în Casa a 3-a a comunicării, a drumurilor scurte şi a comunităţii, poziţie care îi va face să fie mai deschişi cu cei dragi.

Soarele începe luna în Casa a 2-a a valorilor și a bogăției materiale. S-ar putea să se simtă dispuşi să se răsfeţe puțin, adică să poarte haine sau bijuterii mai scumpe. Deoarece finanțele lor sunt prognozate să crească pe tot parcursul anului nu doar a lunii!

Personalitatea și identitatea lor se va reflcta spre exterior şi spre aspectul fizic luna aceasta. Pe 22 noiembrie, Soarele va trece în Casa a 3-a a comunicării, mişcare care aduce unele provocări în relaţia cu cei din jurul lor, deoarece este posibil să simtă nevoia să renunţe la argumente înainte să fie nevoie ca acestea să fie folosite. Deși îşi păstrează calmul, să nu uite că diferențele de opinie sunt în cele din urmă un lucru bun.

Pe 10 noiembrie sextilul dintre Mercur şi Pluto le influențează comunicarea cu ei înşişi și
cu ceilalți legat de nevoiele şi de perspectivele lor financiare. Deşi spun tot timpul că banul corupe, realizează că sunt şi un instrument care poate fi folosit pentru binele celorlalţi. Care sunt obiectivele lor în viață? Au avut probleme cu banii în trecut? Care sunt ideile pe care sunteți gata să le susţineți pentru a vă elibera de constrângerile financiare?

Previziuni detaliate pentru nativii în Balanță

Luna nouă în Scorpion din 18 noiembrie va fi în legătură cu Mercur. Acest aspect ţine de arele Maestru care este Mercur, deoarece îi încurajează să îţi exprime sentimentele. În calitate de pacificator, acest lucru poate fi o provocare pentru Balanţă. Luna nouă în Scorpion aduce adesea stări bruște și imprevizibile. Totuși, pentru că sunt atât de echilibraţi, iar planetele le sunt favorabile, luna aceasta putem vorbi despre un nou început pentru ei.

Este important dacă şi-ar lua câteva zile libere după Luna Nouă pentru a se odihni și relaxa. Pe 12 noiembrie, Marte va intra în semn semnul lor. Sunt fermi în lupta pentru egalitate, iar Marte le va facilita demersul cu energia lui agresivă. Este timpul pentru a susține ceea ce cred. Lecția aici este de a-şi folosi puterea și dragostea de a face bine în lume.

În timp ce aceasta este misiunea lor oricum, alinierea le conferă energia pentru a-şi pune dorințele în acțiune și pentru a lupta pentru ceva în care cred. Sănătatea este încă bună în această lună datorită lui Marte. Marte în semnul lor, în cea mai mare parte a acestei luni, le dă energie fizică și emoțională. Vor excela în exerciții fizice sau sport dacă le place să fie activi fizic. Pot, de asemenea, să descopere că doresc să obțină prin rigurozitatea antrenamentului acel nivel sporit de energie care vor duce la creşterea endorfinelor!

Venus va face un sextil cu Saturn pe 12 noiembrie. Pentru ei, acest lucru ar putea însemna
probleme serioase cu privire la bani pentru restul lunii. În timp ce se bucură de independenţa lor financiară, pot folosi acest timp pentru a-şi planifica cheltuielile și chiar pentru a achita datoriile pe care le au. Acest lucru va face să simtă că au împlinit și au satisfăcut cerinţa lui Saturn de a fi responsabil pentru îndatoririle sale.

HOROSCOP MINERVA LUNA NOIEMBRIE. Alege zodia ta:

BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

0