Horoscop mayas primavara 2017

Horoscop mayas primavara 2017. In lunile martie, aprilie si mai, nativii de pamant vor trece printr-o serie de incercari, de transformari spectaculoase. Mayasii prevad o perioada plina de succese, de atingere a unor idealuri mai vechi.

Horoscop mayas primavara 2017 pentru fiecare zodie

HOROSCOP MAYAS BERBEC – Primavara se anunta destul de furtunoasa pentru acest nativ mai ales din punct de vedere profesional. Apar o serie de schimbari dureroase, dar necesare. Nu va fi usoara trecerea la urmatorul nivel, insa dupa ce se vor vedea pe cealalta parte a malului vor respira usurati si satisfacuti.

HOROSCOP MAYAS TAUR – Nativul Taur are parte de bucurii in aceasta primavara. Lunile martie si aprilie vor fi extrem de incarcate. Nu va avea de ce sa se planga din punct de vedere carieristic. Cu dragostea va sta bine, iar cu sanatatea nu vor exista probleme.

HOROSCOP MAYAS GEMENI – Nativul zodiei Gemeni are parte de o primavara ca in povesti. Sunt favorizate calatoriile, in special cele in interes de serviciu. Descopera oameni noi, oameni de la care au multe lucruri de invatat.

HOROSCOP MAYAS RAC – Nativul Rac se va desprinde complet de trecut. Va infrunta prezentul cu alti ochi, parca ceva mai avizat, mai sigur pe el, mai determinat sa duca la bun sfarsit tot ce isi propune.

HOROSCOP MAYAS LEU – Nativul zodiei Leu are marea sansa de a-si schimba complet viata. Primavara aceasta apar oportunitati de care nu a avut parte in ultimii doi ani. E posibil sa isi schimbe locul de munca, sa se indragosteasca, sa obtina tot felul de avantaje la care nu se astepta niciodata.

CITESTE SI: Horoscop dragoste martie 2017

HOROSCOP MAYAS FECIOARA – Nativul Fecioara devine ceva mai intelegator in urmatoarea perioada. Cea mai buna perioada a acestei primaveri este cuprinsa intre 22 aprilie si 15 mai. In acest interval i se vor deschide noi usi. Va trebui sa fie foarte atent la felul in care se va raporta vizavi de colegii de la locul de munca, pentru ca pot aparea mici disensiuni.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

0