Horoscop de weekend 22-23 aprilie 2017

Horoscop de weekend 22-23 aprilie 2017. Va fi un sfârșit de săptămână în care unii nativi vor suferi, în timp ce alții se vor bucura de liniște și de pace.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sâmbătă: Lasă-ți imaginația să zboare și caută soluții alternative la o problemă care îți dă bătăi de cap de foarte multă vreme.

Duminică: Încearcă să petreci cât mai mult timp în compania persoanei iubite. Nu îți neglija viața amoroasă și caută tot timpul să fii alături de jumătatea ta, atunci când aceasta are nevoie de tine.

Taur

Sâmbătă: Te gândești prea mult la problemele financiare și ai impresia că niciodată nu te ajungi cu banii. Încearcă să privești lucrurile dintr-o altă perspectivă și vei vedea cât de mult te ajută acest lucru.

Duminică:  Ai nevoie de un moment de odihnă, în care să uiți de toate grijile pe care le-ai acumulat de-a lungul săptămânii. Nu te stresa astăzi!

Gemeni

Sâmbătă:  Ar trebui să pui capăt unei relații care pare că nu merge în nicio direcție. Ai posibilitatea să pornești într-o nouă direcție, așa că nu mai sta pe gânduri.

Duminică:  Ai tendința să cauți tuturor nod în papură și ai impresia că nimic nu te poate mulțumi. Schimbă-ți atitudinea dacă nu vrei să îi superi prea rău pe cei apropiați.

Rac

Sâmbătă:  Încearcă să nu îți propui succese imediate și păstrează-ți răbdarea. Nu uita că uneori nu e atât de simplu să faci lucrurile să funcționeze și ar trebui să lași timpul să treacă.

Duminică: O persoană apropiată te va…Citește continuarea în pagina următoare!

0