Zodiile norocoase in 2018

Daca unele zodii se vor imbogati si altele vor avea parte de succes in dragoste, zodiile norocoase vor avea succes pe toate planurile si toti ii vor dori in preajma.

Astrele le vor fi favorabile in cea mai mare parte a anului si vor reusi in 2018 sa isi indeplineasca numeroase obiective pe care le au.

Iata care sunt zodiile norocoase in 2018:

Taurii – acestia vor avea parte de un an stabil, iar in 2018, vor rezolva toate problemele. In 2016 au avut parte de provocari, de multe proiecte, iar acum este timpul sa le incheie. Isi vor duce la indeplinire toate sarcinile, vor face noi planuri marete. Nimic nu le va sta in cale daca vor fi concentrati si vor face echipa.

Sa fie atenti pe cine au in jurul lor in 2018, cu cine vorbesc si le impartasesc ideile lor. Daca aleg persoanele potrivite, ideile bune le vor aduce succes in cel mai scurt timp.

A doua zodie norocoasa in 2018 este Fecioara. Pentru aceasta se anunta un an plin de bunastare, de noroc si de succes.

Spre deosebire de 2017, Fecioarele vor reusi sa isi consolideze statutul la locul de munca si in familie. Vor lua decizii inspirate, care le vor aduce bani si noroc.

Zodiile norocoase in 2018

Daca nu este implicata intr-o relatie, Fecioara isi va intalni sufletul pereche in 2018 si va inflori. Parca nimic nu ii sta in cale in anul 2018. Toti cei care vor sta in jurul ei se vor simti norocosi si privilegiati.

Scorpionii vor face in 2018 ceea ce isi doresc sa faca de multi ani. Unii se vor casatori, altii isi vor intalni sufletul pereche. Li se vor deschide usor usile si cei din jurul lor ii vor ajuta in tot ce au nevoie.

Comunicarea este mai usoara in 2018, iar afacerile in care se vor implica le vor aduce mult noroc. Nu vor trebui sa depuna prea mult efort. Scorpionii vor avea parte de o perioada plina de iubire si de succes.

BONUS: Previziunile lui Nostradamus pentru 2018

Celebrul prezicător Nostradamus a lăsat moștenire o serie de profeții în catrenele sale. Cei care au decriptat mesajele lăsate de profet susțin că acesta ar fi prezis războaiele mondiale și atentatele din 11 septembrie 2001 din America.

O serie de profeții noi au fost descoperite și îi sunt atribuite celebrului prezicător francez. Conform celor care au analizat textele cabalistului și farmacistului francez care a trăit în secolul XVI, terorismul va fi principala amenințare a anului 2018.

În textele sale mai scrie că odată cu uciderea liderului Bisericii Catolice se va instaura haosul în lume, iar acest eveniment va avea loc în următorii ani.

Medicul francez a mai prezis că al treilea război mondial va dura 27 de ani și va implica două mari super-puteri. Un cutremur puternic va lovi vestul Statelor Unite, iar în urma seismului oamenii vor fi mai dezbinați și mai lipsiți de apărare ca niciodată.

Profetul a mai prezis că oamenii vor putea vorbi cu animalele. Acesta susținea că animalele vor fi mai apropiate și mai loiale oamenilor decât semenii lor.

Mai multe limbi vor dispărea din cauza încălzirii globale, iar oamenii vor migra în masă pentru că nu se vor putea adapta noilor condiții climatice.

Medicina va evolua foarte mult. Noile descoperiri vor contribui la prelungirea vieții oamenilor. Cei care l-au citat pe Nostradamus susțin că acesta ar fi spus că oamenii vor ajunge să trăiască până la 200 de ani.

Nostradamus a mai spus că pentru a putea avea copii, oamenii vor avea nevoie de permis de procreere.

0