Zodiac Chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in anul Cocosului

Copilul nascut in Anul Cocosului este un autodidactic. Evolueaza in ritmul sau, se disciplineaza singur, nu este timid atunci cand trebuie sa-si exprime opiniile, dar este si putin excentric. Copilul Cocos este un optimist visitor, coace planuri mari si se motiveaza in punerea meticuloasa in practica a acestuia.

Cum sunt copiii nascuti in Anul Cocosului

Parintii nu pot face mare lucru decat sa asiste la micile esecuri, insa vor invata repede ca acesti copii nu se vor da batuti asa usor. Si, in cele din urma, vor reusi.

Copiii Cocos nu isi baga in seama greselile si se incapataneaza sa nu accepte ca au gresit. Au foarte multe talente, au incredere in abilitatile lor si nu te plictisesti alaturi de ei. Se poarta tantos, le place sa fie in centrul atentiei, asa ca n-ar fi exclusa o cariera in lumina reflectoarelor.

Manierat, civilizat, un cavaler in armura stralucitoare cu idealuri nobile, copilul Cocos debordeaza de energie, este de un optimism incurabil si are o sanatoasa incredere de sine.

Caracteristici personale

Copilul Cocos poate fi excentric, increzator in fortele proprii, agresiv, demn, vorbaret, curat, meticulous, decis, eficient, alert, direct, critic, mucalit, amuzant, impozant, puternic, deschis, sic.

Talente naturale

Copilul Cocos este muncitor, constiintos, isi fixeaza un vis si se ambitioneaza sa-l realizeze, este etic.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

0